Τετάρτη 20 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Η δημοτική αρχή Μάνδρας ρίχνει νερό στο μύλο των φασιστοειδών

Καταγγελία για την τραμπούκικη επίθεση στον δημοτικό σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και υποψήφιο δήμαρχο Μπάμπη Θεοδώρου

Eurokinissi

Τον τραμπουκισμό που δέχτηκε από φασιστοειδή ο δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μάνδρας - Ειδυλλίας και υποψήφιος δήμαρχος Μπάμπης Θεοδώρου, προχτές, κατά τη διάρκεια Δημοτικού Συμβουλίου, καταγγέλλει η ΤΟ Βορειοδυτικής Αττικής του ΚΚΕ. Θυμίζουμε ότι η επίθεση στον Μπ. Θεοδώρου έγινε κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη στάση που θα κρατήσει ο δήμος απέναντι στην εγκατάσταση οικογενειών προσφύγων σε ξενοδοχείο της περιοχής. Μια συνεδρίαση που έγινε στον απόηχο της επίθεσης με πέτρες, κροτίδες και άλλα αντικείμενα, που δέχτηκαν το βράδυ της Παρασκευής περίπου 20 οικογένειες αιτούντων άσυλο, κατά την εγκατάστασή τους στο ξενοδοχείο, που είναι μισθωμένο από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης.

Την ώρα που ο δημοτικός σύμβουλος κατήγγειλε χτες αυτές τις φασιστικές επιθέσεις, καθώς και την κυβερνητική πολιτική εγκλωβισμού των προσφύγων στη χώρα μας, ομάδα τραμπούκων του επετέθη, διακόπτοντας την τοποθέτησή του. Τελικά, όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, πλην του δημοτικού συμβούλου της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ψήφισαν την απόφαση που είχε πάρει την περασμένη Παρασκευή το τοπικό συμβούλιο της ΔΕ Βιλίων, με βάση την οποία στην ουσία κρίνονταν ανεπιθύμητοι οι πρόσφυγες στην περιοχή, με το πρόσχημα πως ο δήμος βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τις πλημμύρες. Αυτή η απόφαση είναι που έδωσε το πρόσχημα για τις επιθέσεις σε βάρος των προσφύγων την περασμένη Παρασκευή.

Στην ανακοίνωσή της, η ΤΟ Βορειοδυτικής Αττικής του Κόμματος αναφέρει:

«Μετά την εγκληματική επίθεση σε πρόσφυγες στα Βίλια, φασιστοειδή επιχείρησαν να μετατρέψουν σε αρένα τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας - Ειδυλλίας και να φιμώσουν τον Μπάμπη Θεοδώρου, δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο δήμαρχο με τη "Λαϊκή Συσπείρωση".

Δεν τους πέρασε, δεν θα τους περάσει.

Αέρα στα πανιά των φασιστοειδών έδωσε η δημοτική αρχή, που με τη στάση της έστρωσε το έδαφος για τη δράση τους, αφού από την πρώτη στιγμή έχυσε το ρατσιστικό της δηλητήριο.

Νερό στο μύλο της εγκληματικής δράσης των φασιστοειδών, που το παίζουν παλικαράδες, αλλά στέκονται σούζα μπροστά στους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, ρίχνει η ίδια η πολιτική της ΕΕ, που κρατάει εγκλωβισμένους τους πρόσφυγες στη χώρα μας, που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την έχει ψηφίσει και την εφαρμόζει πιστά. Που στηρίζει τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που γεννάνε την προσφυγιά και που έχει μετατρέψει τη χώρα μας σε ένα απέραντο αμερικανοΝΑΤΟικό στρατόπεδο. Που μεταφέρει δεκάδες πρόσφυγες σε ένα ορεινό χωριό όπως τα Βίλια (που δεν διαθέτει καν Κέντρο Υγείας), χωρίς να εξασφαλίζονται οι απαραίτητες υποδομές για την υποδοχή και τη φιλοξενία τους.

Καλούμε το λαό και τη νεολαία της περιοχής να απομονώσει τους φασίστες.

Να δυναμώσει την αντιιμπεριαλιστική πάλη, για απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τις επεμβάσεις, για τον απεγκλωβισμό των προσφύγων και μεταναστών που το επιθυμούν, από τη χώρα μας».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Κλιμάκιο του ΚΚΕ στον Νέο Πόντο Μάνδρας(2023-07-25 00:00:00.0)
Στη μάχη με τις φλόγες οι εθελοντικές ομάδες μελών και φίλων του ΚΚΕ(2021-08-24 00:00:00.0)
Στο έλεος της απουσίας πυροπροστασίας δάση και κάτοικοι της Αττικής(2021-08-17 00:00:00.0)
Καταδίκες σε φασιστοειδή για ρατσιστικές επιθέσεις στη Χίο(2017-04-25 00:00:00.0)
Ο εργατόκοσμος της περιοχής έχει κάθε λόγο να στηρίξει τη «Λαϊκή Συσπείρωση»(2014-11-30 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ