Τετάρτη 6 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεχίζεται η δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές

Πολιτικές συγκεντρώσεις και συσκέψεις με τίτλο «Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Δώσε δύναμη στη δύναμή σου» διοργανώνονται από την ΚΟ Αττικής του Κόμματος αυτό το διάστημα, με ομιλητές στελέχη του Κόμματος και υποψηφίους της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 6.30 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα πραγματοποιήσει περιοδεία στους εργαζόμενους του γκαράζ του δήμου Κορυδαλλού.

-- Στις 10.30 π.μ. ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στο εργοστάσιο της ΕΕΣΣΤΥ στον Πειραιά.

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 7 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου.

-- Στις 7 π.μ. ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί την ΕΥΔΑΠ στον Περισσό, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το ΚΕΑΤ - Οίκο Τυφλών για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9 π.μ., ο Γιώργος Νάνος, μέλος της ΚΕΟΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το κατάστημα της Alpha Bank στο Χολαργό για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 8 π.μ., ο Τεύκρος Παντελόγλου, μέλος του ΤΓ Βόρειου Τομέα Αττικής του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Διονύσου, θα επισκεφτεί το Κέντρο Διαλογής ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Παρασκευή 8 Φλεβάρη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στα Βριλήσσια (αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου, πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης», πρώην ΤΥΠΕΤ), θα μιλήσουν ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής, και ο Βασίλης Βήττος, δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων και υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 10.30 π.μ., ο Κώστας Πασακυριάκος, υποψήφιος δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, θα επισκεφτεί το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία στη Βούλα, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 6.30 π.μ., στο εργοτάξιο του δήμου Νεάπολης - Συκεών στα Πεύκα θα περιοδεύσει ο Μπάμπης Βέλλης, υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών.

-- Στις 7 π.μ., στο εργοτάξιο του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου στο Κορδελιό θα περιοδεύσει ο Θανάσης Κοκονάς, υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου.

-- Στις 11 π.μ., στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» θα περιοδεύσει ο Μάριος Παλάντζας, υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Τετάρτη, ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, θα περιοδεύσει στις 9 π.μ. στους εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων 15ου και 43ου και στις 9.30 π.μ. στους εκπαιδευτικούς του 23ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας. Αύριο Πέμπτη 7 Φλεβάρη, θα περιοδεύσει στις 9.30 π.μ. στους εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων Λάρισας 25ου και 38ου.

Την Κυριακή 10 Φλεβάρη:

-- Στις 11.30 π.μ., στην Πύλη Τρικάλων (δημαρχείο) θα μιλήσουν ο Βάιος Καλύβας, υποψήφιος δήμαρχος Πύλης, ο Απόστολος Ζάχος, δημοτικός σύμβουλος Πύλης, και η Βάσω Μπακάση, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας. Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των πρώτων υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

-- Στις 6 μ.μ., στο Ζάρκο Φαρκαδόνας (κατάστημα «Νικατσιός»), θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, και η Ευαγγελία Στεργίου, υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας. Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των πρώτων υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Σε Στερεά - Εύβοια

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στη Χαλκίδα (αίθουσα συνεδριάσεων Περιφερειακού Συμβουλίου, Χαϊνά 93), θα μιλήσουν ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Γιάννης Τζαβάρας, υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας.

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 7 μ.μ., στο Αλιβέρι (Εργατικό Κέντρο), θα μιλήσουν ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Κώστας Κέκης, υποψήφιος δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου.

Την Παρασκευή 8 Φλεβάρη:

-- Στις 7 μ.μ., στην Αμφισσα (δημαρχείο), θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας - Εύβοιας.

-- Στις 7 μ.μ. στους Καθενούς Εύβοιας (μαγαζί «Ο Κάπελας»), θα μιλήσει η Γεωργία Πύθουλα, υποψήφια δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ. στην Καβάλα, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης. Θα χαιρετίσει ο Χρήστος Ποτόλιας, υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας.

-- Στις 6 μ.μ., στην Εορδαία (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), θα μιλήσουν ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, και η Αντωνία Χόλμπα, υποψήφια δήμαρχος Εορδαίας.

-- Η ΚΟ Σαντορίνης καλεί σε εκδήλωση, στις 5 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (ΔΑΠΠΟΣ), όπου θα παρουσιαστούν οι επικεφαλής υποψήφιοι για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Ντουνιαδάκης και για το δήμο Θήρας Μαρία Αργυρού.

-- Η ΚΟ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση, στις 7 μ.μ, στο ξενοδοχείο «Λέσβιον».

Αύριο, Πέμπτη, η ΚΟ Νάξου καλεί σε εκδήλωση, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα παρουσιαστούν οι επικεφαλής υποψήφιοι για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Ντουνιαδάκης, και για το δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Γιάννης Κορρές.

Την Παρασκευή 8 Φλεβάρη:

-- Στις 7 μ.μ, στο Ξυλόκαστρο (κέντρο Νεότητας του δήμου), θα μιλήσει ο Νίκος Γόντικας, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης. Παρέμβαση θα κάνει ο υποψήφιος δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

-- Η ΚΟ Πάρου καλεί σε εκδήλωση, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Ντουνιαδάκης και για το δήμο Πάρου Κώστας Ροκονίδας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ