Τετάρτη 17 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων

Σήμερα, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων ΔΕΗ (Αριστείδου 11-15), οι ΚΟ Μετάλλου - Βιομηχανίας Αττικής καλούν σε σύσκεψη - συζήτηση με θέμα «100 χρόνια ΚΚΕ. Η αταλάντευτη στάση των κομμουνιστών σε όλες τις συνθήκες, εμπνευστής της πάλης της εργατικής τάξης». Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 19 Οκτώβρη, στις 6 μ.μ., η ΚΟ Σαντορίνης καλεί σε εκδήλωση, στον κινηματογράφο «Villagio» (Καμάρι), με θέμα τη δράση και τη συμβολή του ΚΚΕ στη διαμόρφωση του χτες, του σήμερα και του αύριο του λαού μας. Θα προβληθεί η ταινία του Π. Βούλγαρη «Το τελευταίο σημείωμα».

Το Σάββατο 20 Οκτώβρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΕ Λακωνίας πραγματοποιεί εκδήλωση για τα 100χρονα του ΚΚΕ, στην αίθουσα εκδηλώσεων της «Γιορτής Ελιάς και Λαδιού», στη Σελλασία. Θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου.

-- Στις 6 μ.μ., η ΚΟΒ Υγείας Σάμου διοργανώνει, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Αιολίς», εκδήλωση με θέμα: «Μπορεί η Υγεία να μετριέται με κέρδη και ζημιές; Η πρόταση του ΚΚΕ για την Υγεία στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών». Θα μιλήσει ο Γιώργος Νάνος, υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ και μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 21 Οκτώβρη:

-- Στις 11 π.μ., η ΤΕ Θάσου διοργανώνει εκδήλωση, στο «ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟ» στο Λιμένα, με θέμα «Αντιπλημμυρική προστασία και θωράκιση. Οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσουν οι: Παναγιώτης Στεφανίδης, δασολόγος - γεωλόγος, καθηγητής ΑΠΘ, διευθυντής Εργαστηρίου Διευθέτησης Ορεινών Υδάτων του ΑΠΘ, με θέμα «Τα αίτια της πλημμυρογένεσης του ελλαδικού χώρου», και Ηλίας Τσιμπουκάκης, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ, με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την αντιπλημμυρική προστασία και θωράκιση».

-- Η ΤΕ Εβρου διοργανώνει στις 11 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Κορνοφωλιάς εκδήλωση με θέμα «Ενας αιώνας ΚΚΕ. Η Κομματική Οργάνωση Κορνοφωλιάς πρωτοπόρος αιμοδότης του Κόμματος». Θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Δράμας διοργανώνει στις 11 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Δράμας, εκδήλωση τιμής και μνήμης για όσους δικάστηκαν, φυλακίστηκαν και εκτελέστηκαν από το Εκτακτο Στρατοδικείο Δράμας. Θα μιλήσουν η Μαρία Μάλλη, μέλος της ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ, και ο Νίκος Θ. Γεωργιάδης, δρ. Ιστορίας. Θα πραγματοποιηθούν επίσης τα αποκαλυπτήρια πλακέτας με τα ονόματα των εκτελεσμένων αγωνιστών - μαχητών στο χώρο των εκτελέσεων στο Α' Νεκροταφείο Δράμας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ