Τρίτη 27 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις για τις μετεκλογικές εξελίξεις

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι συγκεντρώσεις - συζητήσεις των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ για τις μετεκλογικές εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος. Ανάμεσα σε άλλες, τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται οι παρακάτω συγκεντρώσεις:

Σήμερα Τρίτη 27/10

-- Η Αχτιδική Επιτροπή Μεταφορών της ΚΟΑ, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου), στις 6.30 μ.μ., με ομιλητή τον Λευτέρη Παπακωνσταντόπουλο, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στην Ευγένεια - Χαραυγή, στα γραφεία του Εξωραϊστικού Συλλόγου Χαραυγής, στις 6.30 μ.μ., με ομιλητή τον Γιάννη Μανουσογιαννάκη, μέλος της ΚΕ.

-- Στη Ραφήνα, στα γραφεία της ΚΟΒ, στις 6.30 μ.μ., με ομιλητή τον Χρήστο Τσαλαπατάνη, μέλος της ΝΕ Αττικής του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 29/10

-- Στη Βέροια, στις 7.30 μ.μ., στην «Εληά», με ομιλητή τον Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ εργαζομένων Δήμου Κορυδαλλού, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της Αχτίδας (Ταξιαρχών 32), με ομιλήτρια την Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ γραμματέα και της ΕΠ της ΚΟΠ.

Την Κυριακή 1/11

-- Στην Πετρούπολη, στο Πολιτιστικό Κέντρο (Εθν. Αντιστάσεως και Πετρουπόλεως), στις 6.30 μ.μ., με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή.

Τη Δευτέρα 2/10

-- Η ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κιλικιανών, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΒ, με ομιλήτρια την Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, γραμματέα και της ΕΠ της ΚΟΠ.

-- Στα Ταμπούρια, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΒ, με ομιλητή τον Νίκο Μαυροκέφαλο, γραμματέα της ΑΕ Δυτικών Συνοικιών και μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΠ.

-- Η ΚΟΒ Μαλαγαρδή, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΒ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ