Σάββατο 10 Μάρτη 2018 - Κυριακή 11 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζονται περιοδείες και πολιτικές συγκεντρώσεις

Συνεχίζεται η πολιτική δράση των ΚΟ του ΚΚΕ, με θέμα τις εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος, απευθύνοντας κάλεσμα στους εργαζόμενους να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ «για να δυναμώσουν το εργατικό κίνημα και η Κοινωνική Συμμαχία, για την ανατροπή, για την εξουσία». Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

Το Σάββατο 10 Μάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., εκδήλωση της ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ στην Κιβωτό (καφενείο Σταμπολίδη), με ομιλητή τον Θανάση Χαστά, Γραμματέα της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

Την Κυριακή 11 Μάρτη:

-- Στις 11 π.μ., συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Μάνδρας (Χατζημήτρου), με ομιλητή τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος της ΚΕ και βουλευτή.

-- Στις 11 π.μ., συγκέντρωση στο ΚΑΠΗ Νιγρίτας Σερρών, με ομιλητή τον Σάκη Βαρδαλή, βουλευτή.

Την Τρίτη 13 Μάρτη, στις 7 μ.μ., συγκέντρωση στο Νεοχώρι Αυλωναρίου Εύβοιας, στο «Κτήμα Κέκη», με ομιλητή τον Δημήτρη Παρασκευά, μέλος της ΤΕ Εύβοιας.

Την Τετάρτη 14 Μάρτη, στις 10 π.μ., σύσκεψη - συζήτηση της Κομματικής Ομάδας Συνταξιούχων του ΟΑΕΕ, στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας (Κλεισθένους 15, 7ος όροφος - πλ. Κοτζιά, πίσω από το δημαρχείο), με ομιλητή τον Γιώργο Σκιαδιώτη, μέλος του Εργατικού - Συνδικαλιστικού Τμήματος της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ