Σάββατο 10 Μάρτη 2018 - Κυριακή 11 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με οργανωμένη δράση απαντάμε στα αντιλαϊκά και επικίνδυνα σχέδια

Για την ανάκαμψη του κεφαλαίου η κυβέρνηση σχεδιάζει τα επόμενα αντεργατικά μέτρα και αναδεικνύεται σε σημαιοφόρο των σχεδιασμών ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ στην περιοχή

  • Τα 88 προαπαιτούμενα για το «τέλος των μνημονίων» σηματοδοτούν νέες απώλειες και θυσίες για το λαό, με στόχο να ανακάμψει η κερδοφορία του κεφαλαίου.
  • Η «επόμενη μέρα», που διαφημίζει η κυβέρνηση, σημαίνει ένταση της εκμετάλλευσης, μνημόνια και επιτροπεία διαρκείας, συνέχιση των αντιλαϊκών μεταρρυθμίσεων.
  • Η βαθύτερη εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και σχεδιασμούς, για την ανάδειξη της χώρας σε διαμετακομιστικό και ενεργειακό κόμβο, όπως επιδιώκει το κεφάλαιο, μόνο κινδύνους προμηνύει για το λαό. Αυτό επιβεβαιώνουν οι εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά, η ένταση των τουρκικών διεκδικήσεων και αμφισβητήσεων.
  • Καμιά ανοχή, κανέναν εφησυχασμό δεν πρέπει να δείξει ο λαός. Οργάνωση και δράση τώρα, με συμμετοχή στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 20 Μάρτη, ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα κυβέρνησης - κεφαλαίου, για Συλλογικές Συμβάσεις με αυξήσεις στους μισθούς και βελτίωση των συνθηκών δουλειάς.
  • Ενταση της αλληλεγγύης και της πάλης ενάντια στα ιμπεριαλιστικό σχέδια και την εμπλοκή της Ελλάδας. Ενάντια στο σάπιο σύστημα που παράγει εκμετάλλευση, πόλεμο, φτώχεια, προσφυγιά.

ΣΕΛ.  3,    6,    8   -   11

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ