Πέμπτη 1 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
12ο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής!

«Εργαζόμενε, κάλεσε τους συναδέλφους σου στο χώρο δουλειάς, στον κλάδο, και φτιάξε την ομάδα σου!

Σπουδαστές στις επαγγελματικές σχολές, στις σχολές μαθητείας και κατάρτισης, κατεβείτε στο πρωτάθλημα με τις ομάδες σας από όλες τις ειδικότητες και τις σχολές!

Ανεργε, φτιάξε την ομάδα σου από τη γειτονιά κι έλα στο πρωτάθλημα!».

Με το παραπάνω κάλεσμα, η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στο θεσμό του Εργατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει εκατοντάδες εργαζομένους και το οποίο φέτος έχει σύνθημα «Μπες στο παιχνίδι για το παρόν και το μέλλον που μας αξίζει. Οργανώσου στο σωματείο σου!».

Η συμμετοχή στο πρωτάθλημα είναι δωρεάν, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται στις 16 Μάρτη. Για επικοινωνία υπάρχουν τα τηλέφωνα 210.33.01.842, 697.42.15.136 και τα e-mailneoipame@pamehellas.gr και pame@pamehellas.gr.

Στην ανακοίνωσή της, η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ υπογραμμίζει:

«Η μεγάλη συμμετοχή στο πρωτάθλημα του ΠΑΜΕ κάθε χρόνο δείχνει τη δίψα των εργαζομένων για άθληση, για δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου. Είναι μια πρωτοβουλία που όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, με τη στήριξη και τη συμβολή όλων θα κάνουμε σημαντική προσπάθεια να αναβαθμιστεί!

Ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια για λίγους αλλά σύγχρονο δικαίωμα για τους εργαζόμενους και τα παιδιά τους!

Κόντρα στον εμπορευματοποιημένο αθλητισμό και τη βιομηχανία του θεάματος, που μας θέλει, τους νέους και τις νέες, από πρωταγωνιστές στο γήπεδο, θεατές και καταναλωτές στην εξέδρα, οργανώνουμε το δικό μας αγώνα, παίζουμε μπάλα στα δικά μας γήπεδα!

Μπαίνουμε στο παιχνίδι για το παρόν και το μέλλον που μας αξίζει.

Οργανωνόμαστε στο σωματείο μας!

Φέτος, μέσα από το Εργατικό Πρωτάθλημα του ΠΑΜΕ, αναδεικνύουμε την ανάγκη ενίσχυσης του αγώνα με συνδικάτα μαζικά και γερά μέσα στους χώρους δουλειάς, την ανάγκη ρήξης και σύγκρουσης με τις δυνάμεις που μας στερούν όλα όσα μας ανήκουν, με την οργάνωση και την ενότητα των εργαζομένων ανεξάρτητα από κλάδο, ενάντια στα μονοπώλια.

Σήμερα υπάρχουν όλες οι δυνατότητες για σταθερή δουλειά με δικαιώματα, μείωση του εργάσιμου χρόνου, καθολική Κοινωνική Ασφάλιση, υψηλού επιπέδου και δωρεάν υπηρεσίες Υγείας - Πρόνοιας, προστασία της υγείας και της ασφάλειας στους χώρους δουλειάς. Εμπόδιο σε όλα αυτά μπαίνει η εμπορευματοποίηση αυτών των λαϊκών αναγκών, το κυνήγι του κέρδους.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο να μην συμβιβαστεί με τη ζωή και το μέλλον που του ετοιμάζουν, την ανεργία, τους μισθούς πείνας, τη δουλειά - λάστιχο. Να οργανωθεί στο σωματείο του.

Τα σωματεία εργαζομένων, οι επιτροπές ανέργων, οι σύλλογοι των σπουδαστών στην κατάρτιση, τα 3μελή και 7μελή στις σχολές μαθητείας, οι Λαϊκές Επιτροπές, να στήσουν πολλές ομάδες από κάθε χώρο, να καλέσουν μαζικά όλους τους συναδέλφους να φτιάξουν την ομάδα από το χώρο δουλειάς ή την επαγγελματική σχολή και να κάνουν δική τους υπόθεση την πραγματοποίηση του πρωταθλήματος».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org