Τρίτη 13 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνελεύσεις και συσκέψεις σωματείων
  • Ο απολογισμός της αγωνιστικής δράσης της προηγούμενης χρονιάς και η οργάνωση της πάλης του Συνδικάτου για το επόμενο διάστημα με αιχμή τη διεκδίκηση υπογραφής κλαδικής σύμβασης, καθώς και το ζήτημα των πλειστηριασμών ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν στη Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας», την Τετάρτη 7/2. Στο τέλος έγινε κοπή πίτας, ενώ μουσικό συγκρότημα από μέλη του Συνδικάτου παρουσίασε σύντομο μουσικό πρόγραμμα.
  • Σήμερα Τρίτη, σε σύσκεψη καλεί το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεών του (Δαβάκη και Βαλαωρίτου), με θέμα το συντονισμό και τον προγραμματισμό της δράσης για το επόμενο διάστημα.
  • Αύριο Τετάρτη, τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ και η ΠΕΣ ΝΑΤ προχωρούν στις 10.30 π.μ. σε οργανωτική σύσκεψη στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ.
  • Σε Γενική Συνέλευση καλεί η Ενωση Λογιστών - Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ), την Πέμπτη 15/2, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της (Κάνιγγος 27), με θέμα τη διεκδίκηση υπογραφής ΣΣΕ για όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο, με βάση το σχέδιο που έχει επεξεργαστεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών.
  • Γενική Συνέλευση οργανώνει την Κυριακή 25/2, στις 10.30 π.μ., ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας στα γραφεία του (Αγίας Φιλοθέης 5β, πλατεία Μητροπόλεως). Στην ανακοίνωση - πρόσκληση σημειώνει μεταξύ άλλων: «Οι εμποροϋπάλληλοι δεν μπορούμε πλέον να εργαζόμαστε όπως και όσο θέλει η εργοδοσία, υπό από το φόβο της απόλυσης, της αξιολόγησης και της επίπληξης. Παλεύουμε για υπογραφή κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας».

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ