Σάββατο 10 Φλεβάρη 2018 - Κυριακή 11 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνελεύσεις και συσκέψεις

-- Την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση πραγματοποιεί το Σάββατο 10/2, στις 6 μ.μ., το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Θεσσαλονίκης, στο Εργατικό Κέντρο.

-- Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί την Κυριακή 11/2 το Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου, στις 10 π.μ., στην αίθουσα συνελεύσεων του Συνδικάτου (Αριστοτέλους 11 - 15, στον 5ο όροφο).

-- Σε σύσκεψη καλεί το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, την Τρίτη 13/2, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεών του (Δαβάκη και Βαλαωρίτου), με θέμα τον συντονισμό και τον προγραμματισμό της δράσης για το επόμενο διάστημα.

-- Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ και η ΠΕΣ ΝΑΤ, προχωρούν την Τετάρτη 14/2, στις 10.30 π.μ., σε οργανωτική σύσκεψη στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ.

-- Σε στάση εργασίας (1 μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας) και Γενική Συνέλευση στο χώρο του εργοταξίου θα προχωρήσουν την Τετάρτη 14/2 οι εργαζόμενοι στο έργο του Φαλήρου, με απόφαση του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.

-- Σε Γενική Συνέλευση καλεί η Ενωση Λογιστών - Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ), την Πέμπτη 15/2, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της (Κάνιγγος 27), με θέμα τη διεκδίκηση υπογραφής ΣΣΕ για όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο, με βάση το σχέδιο που έχει επεξεργαστεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ