Τρίτη 13 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ημερίδα για την υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία

Ημερίδα με θέμα την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς οργανώνουν αύριο Τετάρτη, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ (Ακτή Μιαούλη 10, Πειραιάς), το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής, το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών και τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» και ΠΕΜΑΓΕΝ.

Εισηγήσεις θα κάνουν ο Σπύρος Δρίβας, γιατρός Εργασίας, και ο Χρήστος Παπάζογλου, γιατρός Εργασίας και μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, ο οποίος θα μιλήσει ως εκπρόσωπος από την Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας του ΠΑΜΕ. Παρεμβάσεις θα κάνουν οι εκπρόσωποι των σωματείων.

Οπως αναφέρουν τα σωματεία στην κοινή ανακοίνωσή τους, αφορμή για την οργάνωση της ημερίδας στάθηκε το σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε πρόσφατα στο πλοίο «Moby Love», με την έκθεση δεκάδων εργαζομένων και του πληρώματος στο επικίνδυνο υλικό του αμίαντου, καθώς και τα πολλά εργατικά «ατυχήματα» του τελευταίου διαστήματος.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ