Κυριακή 22 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Κυριακή:

-- Οι Οργανώσεις Βύρωνα Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Ταπητουργείου, σε εκδήλωση τιμής για τα θύματα του ηρωικού μπλόκου του Βύρωνα το 1944. Θα προηγηθεί στις 6 μ.μ. κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Εθνικής Αντίστασης.

-- Η ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης, στις 6.30 μ.μ., στο κέντρο «Καλυβιώτης» στο Σταυρό, προβάλλει το ντοκιμαντέρ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε».

Αύριο Δευτέρα, στις 10.30 π.μ., οι Οργανώσεις Λάρισας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το τοπικό παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν στην πλατεία Τ. Γαργαλιάνου (Εργατικού Κέντρου) εκδήλωση για τα 73 χρόνια από την Απελευθέρωση της Λάρισας. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει σύντομη ομιλία για το ιστορικό της απελευθέρωσης και τη συμβολή του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.

Την Τετάρτη 25 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., η ΤΕ Περιστερίου της ΚΟ Αττικής διοργανώνει στο θέατρο του δημαρχείου προβολή του ντοκιμαντέρ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε».

Την Κυριακή 29 Οκτώβρη, στις 11.30 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: «Ενέργεια στον καπιταλισμό εμπόρευμα, στο σοσιαλισμό κοινωνικό αγαθό». Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ. Θα ακολουθήσει συνεστίαση στο κέντρο του «Γρύλου».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org