Σάββατο 22 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ Ηλιούπολης του ΚΚΕ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν στο Θέατρο Δημαρχείου, σε παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ. Την παρουσίαση θα κάνει ο Βασίλης Οψιμος, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ. Στην εκδήλωση θα τιμηθούν ζώντες μαχητές του ΔΣΕ και θα γίνει παρουσίαση του λευκώματος «Φωτογραφίζοντας το Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας».

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ Βύρωνα του ΚΚΕ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Ταπητουργείου) εκδήλωση τιμής και μνήμης για το ηρωικό Μπλόκο του Βύρωνα. Θα μιλήσει ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα χαιρετίσει η Γεωργία Τσαμούρη, πρόεδρος του Παραρτήματος Βύρωνα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό αφιέρωμα. Θα προηγηθεί στις 6 μ.μ. κατάθεση στεφανιών στο Ηρώο Εθνικής Αντίστασης.

-- Στις 11.30 π.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος), η ΤΟ Τοπικής - Περιφερειακής και Κεντρικής Διοίκησης της ΚΟ Αττικής καλεί σε εκδήλωση παρουσίασης της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Μπραχαμίου πραγματοποιεί εκδήλωση για τον «Ριζοσπάστη», στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου (2ος όροφος).

-- Στις 11.30 π.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγ. Φιλοθέης 5Β, πλ. Μητροπόλεως), η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών της ΚΟ Αττικής διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Το εργατικό κίνημα και ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος». Θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Συγκέντρωση για τις πολιτικές εξελίξεις θα πραγματοποιήσει η ΚΟ Σαλαμίνας του ΚΚΕ, στις 10.30 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Η ΚΟ Στοκχόλμης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 70χρονα του ΔΣΕ, στις 2 μ.μ., στο Pontonjargatan 36, κοντά στο σταθμό του μετρό Fridhemsplan. Θα μιλήσει ο Βασίλης Λαζαρίδης, στέλεχος του Κόμματος. Θα προβληθεί βίντεο για τον ΔΣΕ, ενώ στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση ντοκουμέντων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ