Τετάρτη 7 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα

Σε εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με αφορμή τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα του 1967 παρουσιάζεται η έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής», «Δικτατορία 1967 - 1974. Κείμενα και ντοκουμέντα».

Σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Ροτόντας και Ανω Πόλης - Καλλιθέας Θεσσαλονίκης καλούν σε εκδήλωση στον 1ο όροφο του ΕΚΘ, με ομιλήτρια την Εφη Κουκούλα, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Αύριο Πέμπτη:

Στις 7.30 μ.μ., οι Οργανώσεις Καρδίτσας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Πινακοθήκης Καρδίτσας. Θα μιλήσει ο Γιώργος Χαρίτος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στις 7.30 μ.μ., στην Πετρούπολη, σε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο (Μπουμπουλίνας & Αθ. Διάκου) θα μιλήσει ο Σήφης Κωτσαντής, στέλεχος του Κόμματος.

Στις 8 μ.μ., η ΤΕ Γρεβενών καλεί σε εκδήλωση στο δημαρχείο Γρεβενών. Θα μιλήσει ο Γιώργος Στραβού, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

Την Παρασκευή 9 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ., η ΤΕ Λέσβου διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου (Κομνηνάκη 43). Θα μιλήσει ο Βασίλης Αμπελογιάννης, Γραμματέας της ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ