Τετάρτη 3 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Στην Πάτρα

Εκατοντάδες ήταν οι μαθητές που πήραν μέρος στις δραστηριότητες του Μαθητικού Φεστιβάλ της ΚΝΕ που έγινε το περασμένο Σάββατο στην Πάτρα. Το πρωί, έγινε τουρνουά ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή δεκάδων μαθητών απ' όλα τα σχολεία της Πάτρας και η συνέχεια δόθηκε το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του 12ου Γυμνασίου Πατρών. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με επίδειξη πυγμαχίας από ομάδα μαθητών του 11ου Γυμνασίου, που συνοδεύονταν από τον προπονητή τους. Ακολούθησαν τα χορευτικά τμήματα του δήμου. Το ενδιαφέρον τράβηξε η ομάδα μαθητών που έκανε επίδειξη παρκούρ, αλλά και τα γκράφιτι με θέμα το Προσφυγικό. Το Φεστιβάλ συνεχίστηκε με παιχνίδι από το θεατρικό εργαστήρι του ΔΗΠΕΘΕ, στο οποίο συμμετείχαν μαθητές όλων των ηλικιών.

Παράλληλα, στο χώρο διεξάγονταν αγώνες μπάσκετ, επιτραπέζιο παιχνίδι για μαθητές Γυμνασίου και πάγκος κατασκευής απλού κινητήρα για μεγαλύτερους μαθητές και μαθητές ΕΠΑΛ. Τα θεματικά ταμπλό που υπήρχαν στο χώρο, τράβηξαν την προσοχή των μαθητών και αποτέλεσαν αφορμή για συζήτηση και προβληματισμό.

Οι μαθητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 6 Μάη, οπότε και θα πραγματοποιηθεί το κεντρικό Μαθητικό Φεστιβάλ της Πάτρας, στην πλατεία Γεωργίου.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org