Τετάρτη 3 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Στον Πύργο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στον Πύργο, την περασμένη Κυριακή. Από νωρίς το μεσημέρι το Αθλητικό Κέντρο Αγίας Βαρβάρας πλημμύρισε με κόσμο για τα μαθητικά τουρνουά ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ, στα οποία συμμετείχαν ομάδες από όλα τα σχολεία της πόλης, αλλά και τη γύρω περιοχή. Την ίδια ώρα, στο θεατράκι της Αγίας Βαρβάρας γίνονταν οι τελευταίες προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις του απογεύματος.

Το πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ ξεκίνησε με χαιρετισμό από την Ε. Τσίγκλα, μαθήτρια από το Λύκειο Πελοπίου, η οποία ανέλυσε το σύνθημα του Φεστιβάλ και κάλεσε όλους τους μαθητές να μπουν στον αγώνα για τη ζωή που τους αξίζει. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με κρητικούς χορούς από το Σύλλογο «Οι Μωραΐτες».

Ακολούθησαν η βράβευση των νικητών των τουρνουά από τον Σ. Διαμαντόπουλο, καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή μπάσκετ και η προβολή βίντεο ενάντια στα ναρκωτικά που επιμελήθηκαν μαθητές από το Λύκειο Ζαχάρως.

Τις εντυπώσεις έκλεψε το θεατρικό «Το survivor των μαθητών», μια δουλειά εξολοκλήρου των μελών και φίλων της ΚΝΕ από όλο το νομό, που περιέγραφε τις δυσκολίες της καθημερινότητας για τους μαθητές και την προσπάθειά τους να βρουν ελεύθερο χρόνο για να αξιοποιήσουν τα ενδιαφέροντά τους.

Τη σκυτάλη πήραν στη συνέχεια μαθητικά συγκροτήματα με ελληνική και ξένη μουσική, με τους Θ. Σπυρόπουλο, Στ. Λανταβό και Γ. Μπαντουδάκη να κερδίζουν το χειροκρότημα των μαθητών. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ με karaoke battle, με μαθητές από το 1ο Λύκειο Πύργου να κερδίζουν το πρώτο βραβείο.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συνεχίζονται τα Μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ(3/5/2019)
Νεανικά ραντεβού τις επόμενες μέρες σε όλη τη χώρα(27/4/2018)
Πλούτος μαθητικού προβληματισμού και δημιουργίας(28/4/2017)
Δεκάδες αθλητικά τουρνουά στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Μαθητικών Φεστιβάλ(13/4/2016)
Μαθητικό Φεστιβάλ στην Κατερίνη(4/4/2009)
Επιτυχημένη αρχή και στην Κομοτηνή(22/5/2002)

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org