Τετάρτη 14 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36 - Βικτώρια, Αθήνα), η ΤΟ Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής πραγματοποιεί εκδήλωση - συζήτηση για το άρθρο της ΚΟΜΕΠ 6/16: «Ο Λένιν και τα φιλοσοφικά προβλήματα της σύγχρονης φυσικής». Ομιλητής ο Δημήτρης Κοιλάκος, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στις 7 μ.μ., στο Κέντρο Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, η ΚΟΒ Τοπικής Διοίκησης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη μεγάλη απεργία των εργαζομένων στους δήμους (8 - 18/12 του 1986). Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί βίντεο με το χρονικό της απεργίας.

Το Σάββατο 17/12

--- Στις 8.30 μ.μ., στο κέντρο «ΕΛΕΝΑ» στην Καρδίτσα, σε πολιτική συγκέντρωση, με αφορμή την Οικονομική Εξόρμηση, που οργανώνουν οι ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου Γέρακα (Ανακρέοντος & Αριστογείτονα), οι ΚΟ Παλλήνης - Γέρακα καλούν στη βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Δεκέμβρης 44 - κρίσιμη ταξική σύγκρουση». Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της ΚΕ.

-- Η ΚΟ Εξαρχείων - Νεάπολης - Κολωνακίου της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και το Παράρτημα Εξαρχείων της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν ιστορικό περίπατο, με αφορμή τα 72 χρόνια από το Δεκέμβρη του 1944. Το ραντεβού είναι στις 11.30 π.μ. στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Πατησίων.

-- Στις 9 μ.μ., η ΤΟ Νοτίων Συνοικιών Αθήνας διοργανώνει γλέντι στο κλειστό Γήπεδο του Κρόνου στον Αγιο Δημήτριο (Ελευθερωτών 25).

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Αγ. Βασιλείου Ρεθύμνου διοργανώνει λαϊκό γλέντι στο κέντρο «Καψαλές» (Σπήλι). Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής και μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟ Αγ. Κηρύκου του ΚΚΕ διοργανώνει γλέντι στην αίθουσα στο Γλαρέδο.

-- Στις 8 μ.μ., απ' την ΤΟ Σερρών του ΚΚΕ, στην ταβέρνα «Τα αηδόνια».

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Νέας Ιωνίας διοργανώνουν γλέντι στο 7ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας (ΑΝΑΤΟΛΙΑ).

Την Κυριακή 18/12

-- Στις 6 μ.μ., οι ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για τον ηρωικό Δεκέμβρη του '44, στον κινηματογράφο «Αλκυονίς» (Ιουλιανού 42, πλ. Βικτωρίας). Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

-- Η ΚΟΒ Γ΄- Δ΄ Διαμερίσματος Πειραιά διοργανώνει συνεστίαση, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα του Δ2 ΚΑΠΗ Κοκκινιάς (Κω 44).

-- Η ΚΟΒ Α' Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στη 1 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21, στον 1ο όροφο).


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org