Παρασκευή 14 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΤΩΝ ΚΚΕ - ΚΝΕ
Εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ

Εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ διοργανώνουν, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια του Κόμματος, η Επιτροπή Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ και το Συμβούλιο Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ, αύριο Σάββατο 15 Οκτώβρη και την Κυριακή 23 Οκτώβρη.

Αύριο Σάββατο 15/10 προγραμματίζεται ιστορικός περίπατος στον Εβρο με τίτλο «Ο ΔΣΕ στον Εβρο - η ηρωική πορεία στο Γράμμο». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αναχώρηση στις 8.30 π.μ. από την Αλεξανδρούπολη και επισκέψεις: Στην Κορνοφωλιά (μνημείο ΔΣΕ), στην Κυριακή (μνημείο ΔΣΕ), σε Ρούσα - Γονικό - Ουράνια (στην περιοχή ήταν το αρχηγείο του ΔΣΕ), Μεταξάδες και Σουφλί.

Την Κυριακή 23 Οκτώβρη, στις 11 το πρωί, στο Δημοτικό Θέατρο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλητή τον Ζήση Λυμπερίδη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Περιλαμβάνει, επίσης, προβολή βίντεο, με μαρτυρίες μαχητών/τριών του ΔΣΕ, αφιέρωμα με αφήγηση - μαρτυρίες - ποιήματα, για τον ΔΣΕ στον Εβρο, μουσικό αφιέρωμα, με τραγούδια του ΔΣΕ (από το συγκρότημα της ΚΝΕ στην Ξάνθη) και απόδοση τιμής στους νεκρούς αλλά και τους εν ζωή μαχητές/τριες του ΔΣΕ.

Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφιών - ντοκουμέντων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ