Παρασκευή 14 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Και ξανά περί συναίνεσης...

Την ίδια ώρα, σε ό,τι αφορά τις εντός των συνόρων τοποθετήσεις της ΝΔ, να σημειωθεί ότι ενώ σε ανακοίνωσή της για την ομιλία του πρωθυπουργού στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ επαναλαμβάνει το γνωστό... «εκλογές τώρα», στο χαιρετισμό του αντιπροέδρου της Κ. Χατζηδάκη στο ίδιο το συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος, ήταν διάχυτο το κλίμα της συναίνεσης στα βασικά ζητούμενα του κεφαλαίου.

Συγκεκριμένα, ο Κ. Χατζηδάκης τάχθηκε υπέρ της συνεννόησης ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σε ζητήματα όπως η συνταγματική αναθεώρηση, η εξωτερική πολιτική και το Προσφυγικό, σημειώνοντας μάλιστα ότι στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες η συνεργασία των κομμάτων και ιδιαίτερα των δύο μεγάλων είναι δεδομένη, ενώ στην Ελλάδα όχι, εκτός από μερικές αναλαμπές.

Εξέφρασε την πεποίθηση η προσπάθεια που κάνει η ΝΔ προς αυτήν την κατεύθυνση να βρει ανταπόκριση από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επιχειρώντας να θέσει και τους όρους της μεταξύ τους αντιπαράθεσης μέσα σε ένα τέτοιο συναινετικό κλίμα, σημείωσε ότι τα παραπάνω δεν σημαίνουν πως πάει στην άκρη η πολιτική αντιπαράθεση, καθώς... «εσείς θα συνεχίσετε να θέλετε τη ΝΔ στην αντιπολίτευση και εμείς να θέλουμε μια ώρα νωρίτερα εκλογές για να κάνει ο τόπος μια νέα αρχή»...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ