Πέμπτη 28 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Προτεραιότητες

Δεν πάει δα και πολύς καιρός απ' όταν ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωνε σαν προτεραιότητά του τις «ανάγκες των πολλών». Ακόμα και σήμερα στους «πολλούς» και τις ανάγκες τους ομνύουν τα κυβερνητικά στελέχη, κάνοντας το μαύρο άσπρο στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν τη βαθιά αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζουν. Απαλλαγμένος από τέτοια άγχη, ο ευρωβουλευτής του κόμματος Δ. Παπαδημούλης δηλώνει ευθαρσώς στην πορτογαλική εφημερίδα «Expresso»: «Επενδύσεις και ανάπτυξη προτεραιότητα για την κυβέρνηση Σύριζα»...

Κι επειδή από μόνη της αυτή η παραδοχή ίσως δεν οδηγεί αυτόματα στα απαραίτητα συμπεράσματα, άλλωστε τόσο κόπο έχουν καταβάλει για να πείσουν το λαό ότι η ανάπτυξη είναι «φρούτο» για τα δικά του «δόντια», ας προσθέσουμε ότι για τις επενδύσεις και την ανάπτυξη περνάει όσα περνάει ο λαός τόσα χρόνια, για τον εξευμενισμό των επενδυτών και την ανάπτυξη θυσιάζονται ασφαλιστικά, εργασιακά δικαιώματα, για τη στήριξή τους με χρήμα απ' τον κρατικό κορβανά υφίσταται το λαϊκό εισόδημα τέτοιου μεγέθους φορολεηλασία κ.λπ.

Προτεραιότητα, λοιπόν, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι το τσάκισμα του λαού για τις επενδύσεις και την ανάπτυξη της καπιταλιστικής οικονομίας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ