Τετάρτη 30 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΒΟΥΛΗ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
Κατήγγειλε την κυβέρνηση για διαπλοκή

Eurokinissi

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τα τεκταινόμενά της στο χώρο της Δικαιοσύνης, απευθύνοντάς της ψόγο για «προσπάθειες (...) να ελεγχθεί η ανεξάρτητη δικαστική εξουσία», που, όπως είπε, «δεν είναι τωρινές», παραπέμποντας και σε αντίστοιχα πεπραγμένα των κυβερνήσεων ΝΔ.

Είπε, εξάλλου, ότι το «πρόβλημα» της κυβέρνησης «ήταν και είναι "η διαπλοκή των άλλων", και η λύση του είναι η ενίσχυση των σχέσεων διαπλοκής με όσους δηλώνουν πρόθυμοι να σας υπηρετήσουν».

Κάνοντας μια σειρά προτάσεις για διασφάλιση της «ανεξαρτησίας» της Δικαιοσύνης, ζήτησε και «θεσμικό πλαίσιο για τη χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων», ενώ δεν παρέλειψε να θίξει κι άλλες πτυχές της πολιτικής της κυβέρνησης όπως ότι «ο κόσμος υποφέρει και πονά», ότι «υπάρχει χάος στο μεταναστευτικό», ότι «καθυστερεί η αξιολόγηση», ότι «θα κοπούν οι συντάξεις» κ.ά.

Τέλος, έβαλε στην κυβέρνηση ερώτημα πόσον καιρό θα επικαλείται ως «άλλοθι» ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις ήταν διεφθαρμένες, ώστε να παίζει «κρυφτούλι με τα προβλήματα της χώρας», αναπαράγοντας κι αυτός τη γραμμή ότι οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αποδεικνύονται ανίκανοι να διαχειριστούν τα ζητούμενα των εγχώριων επιχειρηματικών ομίλων.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ