Παρασκευή 12 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κάτι τρέχει στα δεξιά της ΝΔ

Μια σχετική αναταραχή επικρατεί στο εσωτερικό της ΝΔ, όσο κι αν δεν το παραδέχονται, σχετικά με κινήσεις που γίνονται για κόμμα στα δεξιά τους, από παράγοντες όπως ο πρ. συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά, Τ. Μπαλτάκος, και με ρόλο εκεί - όπως λέγεται - του στρατηγού ε.α. Φραγκούλη Φράγκου.

Ενδεικτικά, ο πρ. πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής εμφανίζεται οργισμένος από δημοσίευμα του «Εθνους», ότι συνέφαγε σε λέσχη με τον Φρ. Φράγκο και το γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαο. Στον απόηχο συζητήσεων και εκτιμήσεων για το τι σημαίνει μια τέτοια κίνηση, ο Καραμανλής με επιστολή του στην εφημερίδα χαρακτηρίζει το ρεπορτάζ ανυπόστατο και παραπλανητικό και ζητά ανασκευή.

Κατά πληροφορίες, ο Καραμανλής όντως ήταν στην εν λόγω λέσχη, βράδυ Τετάρτης, αλλά δειπνούσε σε ειδική αίθουσα με συνεργάτες του και δεν είχε σχέση με εκδήλωση σε άλλη αίθουσα, όπου μιλούσε ο Φρ. Φράγκος για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Λέγεται, πάντως, ότι στην εκδήλωση αυτή παρέστησαν πολλοί απόστρατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, διπλωμάτες, οικονομικοί παράγοντες, αλλά και βουλευτές, με διαχεόμενο π.χ. το όνομα της Αννας Ασημακοπούλου από τη ΝΔ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ