Τρίτη 10 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ Γ. ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ
Ακόμα αναζητούνται τα 4 ταυτοποιημένα άτομα

Αλλα τέσσερα ταυτοποιημένα από τις αρχές άτομα, όπως αυτές έχουν ανακοινώσει, εξακολουθούν να αναζητούνται από την Αστυνομία για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκου, μεταξύ των οποίων και ο άνδρας που γρονθοκόπησε το βουλευτή της ΝΔ.

Τα άτομα αυτά παρέμειναν εξαφανισμένα προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και πλέον η Αστυνομία χρειάζεται το «πράσινο φως» από τις δικαστικές αρχές για να συνεχίσει τις έρευνες. Παράλληλα, ο βουλευτής της ΝΔ έδωσε στη δημοσιότητα και νέα φωτογραφία από τις στιγμές της επίθεσης εις βάρος του.

Την ίδια ώρα, ο 24χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση και αφέθηκε ελεύθερος έως ότου οριστεί ημερομηνία για τη δίκη του, αρνείται πως ανήκει στην ομάδα εκείνων που επιτέθηκαν στο βουλευτή. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι προσπάθησε να προστατέψει τον Γ. Κουμουτσάκο, ωστόσο η εκτίμηση της Αστυνομίας, βάσει των βίντεο από την επίθεση στο βουλευτή, είναι πως ο 24χρονος είχε σκοπό να καθυστερήσει τη φυγή του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Εθνους» της Κυριακής, υπάρχει κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που καταγγέλλει το βουλευτή της ναζιστικής Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ως τον ηθικό αυτουργό που είχε το γενικό πρόσταγμα στην επίθεση κατά του Γ. Κουμουτσάκου. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η κατάθεση του μάρτυρα που έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της ΝΔ, αναφέρει ότι άκουσε τον υπόδικο χρυσαυγίτη να στοχοποιεί το συγκεκριμένο βουλευτή, αλλά και να κηρύσσει τη λήξη της επίθεσης. Ο Κασιδιάρης, από την πλευρά του, αρνείται κάθε σχέση, κάνει λόγο για «αθλιότητες» των ΜΜΕ και «ψευδομάρτυρες» και απειλεί να καταθέσει αγωγές.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ