Τετάρτη 14 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΔΥΕΘ - ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Διαδηλώνουν σήμερα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του Δήμου προς τιμήν των υπηρετούντων στο ΝΑΤΟικό στρατηγείο, διοργανώνει σήμερα, Τετάρτη, στις 6 μ.μ., η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ).

Την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, η Παλαιστινιακή Παροικία Θεσσαλονίκης καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το νέο κύκλο κλιμάκωσης της έντασης και της επιθετικότητας του ισραηλινού κράτους ενάντια στον ανυποχώρητο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού, που μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα μετράει εκατοντάδες νέα θύματα της ιμπεριαλιστικής κτηνωδίας.

Η ΕΔΥΕΘ καλεί το λαό και τους εργαζόμενους της πόλης, τους μαζικούς φορείς και τις οργανώσεις τους, να στηρίξουν ολόπλευρα, με την παρουσία τους, την εκδήλωση διαμαρτυρίας της Παλαιστινιακής Παροικίας Θεσσαλονίκης. «Μαζί με τη διαμαρτυρία μας για την απαράδεκτη φιλοΝΑΤΟική φιέστα του Δήμου Θεσσαλονίκης, να εκφράσουμε και τη στήριξή μας στον αγώνα των Παλαιστινίων για ελεύθερη πατρίδα, για πραγματικό, ανεξάρτητο και ακέραιο κράτος. Να απαιτήσουμε από την ελληνική κυβέρνηση την άμεση διακοπή οποιασδήποτε εμπορικής, πολιτικής και στρατιωτικής συνεργασίας με το κράτος - δολοφόνο», σημειώνει σε ανακοίνωσή της.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ