Πέμπτη 9 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΙΕΘΝΗ
ΗΠΑ
Μέρα «τεχνικών προβλημάτων»

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.--

Μάλλον «γρουσούζικο» ήταν το περασμένο 24ωρο για την αμερικάνικη αεροπορική εταιρεία UNITED AIRLINES και το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, καθώς αμφότερα «προσέκρουσαν» σε «τεχνικά προβλήματα», που ανάγκασαν την πρώτη να καθηλώσει όλα τα αεροσκάφη της στις ΗΠΑ και το δεύτερο να σταματήσει, προσωρινά, τις συναλλαγές σε όλα τα χρεόγραφα με ανάλογη αιτιολογία.

Εκπρόσωπος της εταιρείας UNITED AIRLINES επικαλέστηκε «τεχνικό πρόβλημα στα συστήματα υπολογιστών της εταιρείας», δίχως να διευκρινιστεί εάν αυτό είχε σχέση με κυβερνο-επίθεση εντός ή εκτός ΗΠΑ.

Λίγες ώρες μετά, το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης διέκοψε τις συναλλαγές σε όλα τα χρεόγραφα, με τον εκπρόσωπό του να επικαλείται, μιλώντας στο δίκτυο Mπλούμπεργκ, «τεχνικά προβλήματα που επιχειρείται να λυθούν το συντομότερο δυνατόν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ