Πέμπτη 9 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
«Οι Ηλίθιοι» του Νιλ Σάιμον

Το Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης του Προγράμματος Απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ» παρουσιάζει το έργο του Νιλ Σάιμον «Οι Ηλίθιοι», την Κυριακή 12 Ιούλη, στο Αίθριο Θέατρο στο Αμαλιείο (Λ. Κηφισίας 219), στις 20.30.

Μια θεατρική παράσταση των μελών της θεατρικής ομάδας του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ», που τον τελευταίο χρόνο, μέσα από τη συνεργασία, την ομαδικότητα και την επικοινωνία, υποστηρίζουν την προσπάθεια απεξάρτησης του δικού τους ανθρώπου, από την πλευρά του γονιού, του αδελφού και του συζύγου και δίνουν το δικό τους μήνυμα για ένα διαφορετικό τρόπο ζωής.

«...Είμαστε η θεατρική ομάδα οικογένειας του ΚΕΘΕΑ "ΔΙΑΒΑΣΗ". Δεν είμαστε ηθοποιοί. Πριν βρεθούμε όλοι μαζί εδώ, δεν ήμασταν καν ερασιτέχνες. Γονείς είμαστε. Αδέλφια και σύντροφοι ανθρώπων που δίνουν τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής τους. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε γι' αυτούς, είναι να τους συμπαρασταθούμε, να τους βοηθήσουμε, αρχίζοντας από τους ίδιους μας τους εαυτούς. Το θέατρο για μας είναι ένας απ' τους τρόπους να βελτιωθούμε πρώτα εμείς...».

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ