Τετάρτη 3 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολύμορφες εκδηλώσεις της ΚΟ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ

Με θεατρικές παραστάσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις και ιστορικούς περιπάτους, συνεχίζονται και τον Ιούνη οι πολύμορφες εκδηλώσεις της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Θεατρικές παραστάσεις

Σήμερα Τετάρτη, στις 9.30 μ.μ., στο πολιτιστικό κέντρο «Αλέξανδρος», στη Θεσσαλονίκη, θα παρουσιασθεί θεατρική παράσταση αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του Μαξίμ Γκόρκι, με τίτλο «Δίνε το χέρι σου σε όποιον σηκώνεται». Διοργανώνουν η ΤΟ ΑΕΙ-ΤΕΙ του ΚΚΕ και η ΠΟ ΑΕΙ και ΤΟ ΤΕΙ Κ. Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Το Σάββατο 6/6, στις 6 μ.μ., στο πολιτιστικό κέντρο «Αλέξανδρος», θα παρουσιασθεί σε θεατρική απόδοση το έργο του Μενέλαου Λουντέμη «Ενα παιδί μετράει τα άστρα». Διοργανώνουν η ΚΟ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ και η ΟΠ Κ. Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Βιβλιοπαρουσιάσεις

Εκδηλώσεις παρουσίασης των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής» «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση» και «Ποιος βοήθησε τον Χίτλερ», θα γίνουν:

Σήμερα Τετάρτη, στις 8 μ.μ., στην Περαία Θεσσαλονίκης, με ομιλητή τον Φάνη Καρκατζούνη, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 5/6, στις 8.30 μ.μ., στα Κύμινα Θεσσαλονίκης, με ομιλητή τον Σωτήρη Αβραμόπουλο, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 6/6, στις 8 μ.μ., στη Σκύδρα Πέλλας, με ομιλήτρια τη Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ιστορικός Περίπατος

Επίσης, την Κυριακή 7/6 στις 10.30 π.μ., η ΤΟ Βιομηχανίας διοργανώνει ιστορικό περίπατο για το Μάη του '36, στην πλατεία Ελευθερίας. Θα μιλήσουν ο Γιώργος Μαργαρίτης, καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας του ΑΠΘ και ο Βασίλης Ρέβας, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org