Τετάρτη 25 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΝΕ
Πρωτοβουλίες ενάντια στα ναρκωτικά

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ προχωρούν σε μια σειρά από δράσεις και εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιούνη.

  • Στην Αττική, διοργανώνουν αθλητικά τουρνουά:

Αργυρούπολη: Στις 26 Ιούνη, στις 10 π.μ. τουρνουά BEACH VOLLEY στην παραλία της Γλυφάδας.

Μπραχάμι: Σήμερα 25 και αύριο 26 Ιούνη τουρνουά 5 επί 5 στον Ασύρματο.

Καλλιθέα - Ταύρος: Στις 29 και 30 Ιούνη τουρνουά ποδοσφαίρου.

  • Η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ προγραμματίζει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Θεσσαλονίκη: Αύριο 26 Ιούνη, στις 8 μ.μ., προβολή ταινίας, στην Ασπροβάλτα.

Κατερίνη: Αύριο 26 Ιούνη, συζήτηση για τα ναρκωτικά και 2/7 ποδηλατοδρομία.

Σέρρες: Σήμερα 25 και αύριο 26 Ιούνη, τουρνουά ποδοσφαίρου και μπάσκετ. 26 Ιούνη, στις 8 μ.μ., συναυλία στην πλατεία Ελευθερίας.

  • Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στη Δυτική Μακεδονία κάνουν εξορμήσεις με ανακοίνωση και ερωτηματολόγια σε σχολεία, σε ΑΕΙ, στη ΔΕΗ και σε στέκια νεολαίας, ενώ προγραμματίζουν και τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Φλώρινα: Αύριο 26/6, στις 8 μ.μ., στο πάρκο της Φλώρινας, εκδήλωση με μικροφωνική, ταμπλό, προβολή ταινίας «Η πόλη του θεού».

Καστοριά: Αύριο 26/6, στο Αργος Ορεστικό, προβολή της ταινίας «Η πόλη του θεού» και εξόρμηση με μικροφωνική στο ΤΕΙ της Καστοριάς.

Γρεβενά: Αύριο 26/6 εξόρμηση με μικροφωνική στην κεντρική πλατεία.

Κοζάνη: Σήμερα 25/6, στις 8 μ.μ., σύσκεψη με μαθητές, στα γραφεία της ΚΝΕ στη Σιάτιστα. Αύριο 26/6, συναυλία στην Κοζάνη. Επίσης αύριο 26/6, στις 8 μ.μ., στην πλατεία της Πτολεμαΐδας, εκδήλωση με μικροφωνική, ταμπλό, προβολή ταινίας.

  • Το Τομεακό Συμβούλιο Ικαρίας - Φούρνων της ΚΝΕ, στις 27 Ιούνη, διοργανώνει αγώνα στις 7.30 το απόγευμα στο γήπεδο Ευδήλου, με τη συμμετοχή των αθλητικών συλλόγων του νησιού.
  • Η Τομεακή Οργάνωση Μαθητών Ηρακλείου Κρήτης, διοργανώνει σήμερα Τετάρτη, στις 6.00 μ.μ., τουρνουά ποδοσφαίρου και εκδήλωση στο γηπεδάκι των Δειλινών.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ