Κυριακή 11 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΙΤΣΩΝΗΣ

Απόστρατος ανθυποπυραγός

Την υποστήριξή του στο ΚΚΕ εκφράζει με δήλωσή του ο απόστρατος ανθυποπυραγός Ανδρέας Ριτσώνης. Σε αυτήν αναφέρει ότι ψηφίζει το ΚΚΕ γιατί ήταν το μόνο κόμμα που αγωνίστηκε για τα προβλήματα των πυροσβεστών.

Η δήλωσή του αναφέρει: «Η στάση μου απέναντι στα γεγονότα διαμορφώνεται πάντα από τις εμπειρίες και τα συμπεράσματα που αντλώ μέσα από την ίδια μου τη ζωή. Οι εμπειρίες και τα συμπεράσματά μου που θα καθορίσουν και τη στάση μου σε αυτές τις τριπλές εκλογές είναι όλα όσα αποκόμισα από τη δράση του ΚΚΕ κατά τη διάρκεια που ήμουν στο Π.Σ. και ένιωθα ότι ήταν το μόνο κόμμα που πραγματικά πάλεψε για τα εργασιακά μου προβλήματα και όχι μόνο.

Δεκάδες ήταν οι παρεμβάσεις των στελεχών του για να εργάζονται οι πυροσβέστες κάτω από ασφαλείς συνθήκες, για τις καταστρατηγήσεις στο χρόνο εργασία τους, για τις άδικες μεταθέσεις, για να υπάρχει καλύτερη πυρασφάλεια στον τόπο μας. Με προειδοποίησε όπως και όλους τους εργαζόμενους, δεκαετίες πριν, για τις ανατροπές που θα έρχονταν στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά μου δικαιώματα και δυστυχώς η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων δεν λάβαμε σοβαρά υπόψη αυτές τις προειδοποιήσεις.

Ενιωσα, με λίγα λόγια, τον ειλικρινή και αδιάκοπο αγώνα των μελών του ΚΚΕ για τα δικαιώματά μου και για την προστασία του δασικού μας πλούτου και διέκρινα την υποκρισία όλων των υπολοίπων που στα λόγια μάς εγκωμίαζαν και στην πράξη μάς έθαβαν όλο και πιο βαθιά στον εργασιακό μεσαίωνα με τις αποφάσεις που έπαιρναν ή την αδιαφορία που έδειχναν για τις πραγματικές μας ανάγκες. Κουβαλώντας μέσα μου αυτές τις εμπειρίες και έχοντας βγάλει τα συμπεράσματά μου, δηλώνω ότι θα ψηφίσω ανεπιφύλακτα και τα τρία ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και καλώ να κάνουν το ίδιο και όλοι οι συνάδελφοί μου γιατί είναι σίγουρο ότι τα βιώματά μας έχουν κοινό παρονομαστή».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org