Τετάρτη 30 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ
Στήριξαν και στηρίζουν το δρόμο που έφερε το λαό σε δραματική κατάσταση

Ο Θ. Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», έκανε την ακόλουθη δήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος του Γ. Σγουρού και την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ρ. Δούρου:

«Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα της Αττικής δεν έχουν τίποτε να περιμένουν από τους συνδυασμούς του νέου δικομματισμού όπως και αν εμφανίζονται. Δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούν από τις κοκορομαχίες των υποψηφίων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ. Προσπαθούν με ψευτοκαβγάδες να κρύψουν τη συμφωνία τους με τη στρατηγική της ΕΕ που και μέσα από την Περιφέρεια εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών και των μονοπωλίων.

Ο κ. Σγουρός εμφανίζεται ως υπερκομματικός και ανεξάρτητος, αλλά όλοι γνωρίζουν πως υπηρέτησε πιστά την πολιτική των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, ΛΑ.Ο.Σ. και της σημερινής, εφαρμόζοντας κατά γράμμα την αντιλαϊκή πολιτική. Σε αυτήν την κατεύθυνση κινείται το πρόγραμμά του. Το ίδιο και ο κ. Κουμουτσάκος.

Η κ. Δούρου μέσα από πομπώδης εκφράσεις και κούφιες αντιπαραθέσεις επιχειρεί να κρύψει τη συμφωνία του κόμματός της με τη στρατηγική της ΕΕ και τη συναίνεσή του στο θεσμικό πλαίσιο της Τοπικής Διοίκησης, την ανταποδοτικότητα, την επιχειρηματικότητα, την ανταγωνιστικότητα.

Οι λαϊκές οικογένειες της Αττικής δεν πρέπει να ξεχνούν πως αυτοί οι συνδυασμοί και τα κόμματα που τους στηρίζουν όλα τα προηγούμενα χρόνια στήριξαν την πολιτική της ΕΕ και τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης που μας έφερε σε αυτήν τη δραματική κατάσταση. Το ίδιο κάνουν και τώρα.

Γι' αυτό, δύναμη και ελπίδα είναι η στήριξη της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και του ΚΚΕ. Ισχυρή "Λαϊκή Συσπείρωση" στην περιφέρεια Αττικής σημαίνει μάχη ανατροπής της υπάρχουσας κατάστασης, με κινητοποίηση του λαού και απειθαρχία στην ΕΕ.

Μπορούμε να τους χαλάσουμε τα σχέδια. Να σταματήσουμε την αντιλαϊκή επίθεση, να περάσουμε στη διεκδίκηση, την επίθεση για βελτιώσεις, τη συνολική ανατροπή».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org