Τετάρτη 30 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Δραστηριότητα υποψήφιων ευρωβουλευτών

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Καματερό, πλατεία Δημοκρατίας, θα μιλήσουν ο Κ. Παπαδάκης υποψήφιος ευρωβουλευτής και ο Δ. Κατσαντώνης, υποψήφιος δήμαρχος Αγ. Αναργύρων - Καματερού.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στον Αγ. Δημήτριο, πλατεία Αγ. Βασιλείου, θα μιλήσουν η Εφη Χαλιού υποψήφια ευρωβουλευτής και η Γιώτα Δήμου, υποψήφια δήμαρχος.

-- Στις 9.30 π.μ. στο ΕΠΑΛ και στις 3 μ.μ. στο ΙΕΚ Νέας Σμύρνης, θα περιοδεύσουν ο Δ. Βιτάλης υποψήφιος ευρωβουλευτής και ο Α. Βρεττός, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Σμύρνης.

-- Στις 9 π.μ., στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης θα περιοδεύσει ο Γ. Μαργαρίτης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

-- Στις 10 π.μ., στο εργοστάσιο ΑΛΜΕ ΑΕ θα περιοδεύσει η Θεανώ Καπέτη, υποψήφια ευρωβουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ., συγκέντρωση στην πλατεία Γαλοπούλου στην Ξηροκρίνη, με ομιλητές την Θεανώ Καπέτη, τον Θ. Ιγνατιάδη, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και τον Γ. Δελή, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

-- Στις 10 π.μ., στο εργοστάσιο «OHONOS SNACK» στη Θεσσαλονίκη, θα περιοδεύσει και θα μιλήσει στους εργαζόμενους, ο Σ. Ζαριανόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στις 10 π.μ., στο ΤΕΙ Καβάλας και στις 5 μ.μ., στη σχολή του ΟΑΕΔ και το Νυχτερινό σχολείο Καβάλας, θα περιοδεύσουν ο Μ. Χατζόγλου, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και ο Χ. Ποτόλιας, υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 10 π.μ. ο Π. Πολίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, θα κάνει περιοδεία στο ΤΕΙ Χαλκίδας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ