Παρασκευή 21 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τα 71 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ

Τις επόμενες μέρες διοργανώνονται οι παρακάτω εκδηλώσεις για τα 71 χρόνια απ' την ίδρυση της ΕΠΟΝ:

-- Σήμερα Παρασκευή στο δημαρχείο Γαλατσίου, στις 7 μ.μ., απ' την ΤΟ Κέντρου Αττικής της ΚΝΕ και το Παράρτημα Γαλατσίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

-- Αύριο Σάββατο, στις 6.30 μ.μ. στο Α΄ ΚΑΠΗ Ανω Λιοσίων (Λ. Φυλής 165) απ' τις ΚΟ Φυλής και ΟΒ της ΚΝΕ. Θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση». Θα μιλήσει ο Φ. Παρής, μέλος της ΙΕ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 23/2, στην πλατεία Υμηττού, στις 11 π.μ., απ' τις Οργανώσεις Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και τοπικό Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 23/2, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά απ' τα παραρτήματα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Πειραιά, Κερατσινίου, Κορυδαλλού και Νίκαιας, τους Συλλόγους Γυναικών Πειραιά - Κορυδαλλού, Κερατσινίου - Νίκαιας, Ευγένειας - Χαραυγής και Περάματος και τον εξωραϊστικό σύλλογο Χαραυγής.

-- Την Κυριακή 23/2, στις 11 π.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης Περιστερίου και στις 11.30 π.μ. στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Χειμάρρας εκδήλωση της ΤΟ Περιστερίου της ΚΝΕ, της ΚΟΒ Μπουρναζίου του ΚΚΕ και του παραρτήματος ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

-- Την Κυριακή 23/2 στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου οικοδόμων Δεκελείας 42, απ' τις ΚΟ Μενιδίου και οι ΟΒ της ΚΝΕ. Θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση». Θα μιλήσει ο Τάσος Τραβασάρος.

-- Την Κυριακή 23/2, στις 12.30 μ.μ., στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού απ' τις Οργανώσεις του Μαθητικού και του Εργατικού Τομέα Αχαΐας της ΚΝΕ. Θα μιλήσει ο Γ. Δεληγιάννης, μέλος του ΣΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

-- Την Κυριακή 23/2, στα γραφεία της ΤΕ (Απ. Παύλου 46), στις 12 μ., απ' τις ΤΕ Κορινθίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Θα μιλήσει η Βάσια Κουρλιμπίνη, μέλος του ΤΣ Κορινθίας της ΚΝΕ.

-- Την Κυριακή 23/2, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου απ' τις ΤΕ Αργολίδας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Θα μιλήσει η Ευαγγελία Σταματέλου, μέλος του ΤΣ Αργολίδας της ΚΝΕ.

- Την Κυριακή 23/2, η Οργάνωση Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ διοργανώνει ιστορικό περίπατο στο μαρτυρικό χωριό του Διστόμου και στον τόπο εκτελέσεων του Καρακόλιθου.

-- Την Κυριακή 23/2, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο απ' την Οργάνωση Κω της ΚΝΕ.

-- Την Κυριακή 23/2 απ' τις ΤΟ Τρικάλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Τρικάλων.

-- Εκδηλώσεις - αφιερώματα στην ΕΠΟΝ οργανώνουν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και τα τοπικά Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ στο Βόλο, την Κυριακή 23/2 στις 6.30 μ.μ. στο «Θόλο» και στη Λάρισα, τη Δευτέρα 24/2, στις 7 μ.μ., στο «Χατζηγιάννειο».

-- Εκδήλωση για την ΕΠΟΝ διοργανώνει η ΟΒ Καλύμνου της ΚΝΕ, την Κυριακή 23/2, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου. Θα μιλήσει η Μαρία Ρήγα, γραμματέας της ΟΒ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ