Τετάρτη 2 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
Από μέρα σε μέρα
Τακτική παραπλάνησης...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ μέρες απόλυτης παράνοιας όσο πλησιάζουμε στην Κυριακή των εκλογών, το είχαμε προβλέψει. Ομως άλλο να το λες και... άλλο να το ζεις.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε προσέξει, βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από εικόνες του Βενιζέλου που θέλει «να μας βγάλει από το Μνημόνιο» και του Σαμαρά που «δεν συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ»!!!

Τα λένε τόσο συχνά αυτά τα ... «ποιήματα» που είναι πλέον να ανησυχεί κανείς για την κατάσταση της πνευματικής τους υγείας. Αν λες κάτι τόσο συχνά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να το πιστέψεις και ο ίδιος.

Λες και έχουν περάσει... 50 χρόνια από τότε που συγκυβέρνησαν και μας «έβαλαν» σε ένα ακόμη Μνημόνιο (ίδιο και χειρότερο με τα προηγούμενα).

Λες και δεν έχουν μερικά ακόμη έτοιμα στα συρτάρια τους για να τα «περάσουν» αμέσως μετά τις εκλογές με όποιο τέλος πάντων κυβερνητικό σχήμα τους προκύψει. Γιατί είναι βέβαιο ότι αυτή την «άκρη» θα τη βρουν.

Ετσι κι αλλιώς αυτά που έλεγαν καμία σχέση δεν είχαν με τα συμφέροντα του λαού, απλά τώρα δεν έχουν σχέση ούτε με τη κοινή λογική.

Ε, λοιπόν αφού έχουν αποφασίσει να (προσπαθήσουν μήπως και) μας θολώσουν το μυαλό, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τους... τρελάνουμε εμείς. Και την Κυριακή των εκλογών και αμέσως μετά.

Α, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΚΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ. Ο Λουκάς Παπαδήμος μπορεί (γιατί ποτέ δεν ξέρεις) να μην είναι πρωθυπουργός μετά την 6η Μάη, όμως μας άφησε μια... λίστα.

Τι περιέχει; Μα τα μέτρα που πρέπει να πάρει η κυβέρνηση τον Ιούνη!! Ξέρετε... περικοπές, νέους φόρους, απολύσεις, μειώσεις μισθών, κόψιμο συντάξεων, νέες επιχορηγήσεις σε τραπεζίτες, βιομήχανους και εφοπλιστές...

Ολα αυτά δηλαδή που τα κόμματα του ευρωμονόδρομου υπόσχονται και... σκίζουν τα ρούχα τους ότι δεν θα κάνουν.


Παπαγεωργίου Βασίλης

Υποθέτουμε ότι τη λίστα θα την... καρφιτσώσει κάπου στο Μέγαρο Μαξίμου για να την βρει ο επόμενος. Να μην ξεχάσει τίποτε βρε παιδί μου...


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org