Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 3 Μάη 2012 - αριθ. φύλλου: 11247

ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ

Εμπιστευτείτε το ΚΚΕ, δε θα σας προδώσει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Οι κομμουνιστές και κομμουνίστριες δεν είναι μόνο πρωτοπόροι στις ιδέες αλλά και στις θυσίες, στην ανιδιοτέλεια

  • Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που τα συμφέροντά σας είναι ασυμβίβαστα με τα συμφέροντα των μονοπωλίων. Δοκιμάστε να ξαναβρείτε την ελπίδα, κάνοντας πανίσχυρο το ΚΚΕ στην κάλπη. Το ΚΚΕ μόνο του, πριν ακόμα φανούν τα σύννεφα στον ορίζοντα, προέβλεπε, προειδοποίησε, όταν τα άλλα κόμματα ταύτιζαν την ΕΕ με την ασφάλεια και την ευημερία.
  • Η εκλογική αναμέτρηση δεν πρέπει να είναι μια χαμένη μάχη, γιατί η θύελλα νέων μέτρων είναι προ των πυλών. Θα μετρηθεί το μπόι του λαού, η ετοιμότητά του να ασκήσει πιο αποτελεσματική πίεση, να διεκδικήσει, να αντεπιτεθεί την άλλη κιόλας μέρα, τους επόμενους μήνες.
  • Δεν πρόκειται να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια στις 7 του Μάη, όποια κυβέρνηση και αν σχηματισθεί. Θα είμαστε στη μοναδική πλειοψηφία που θα υπάρχει, στη λαϊκή πλειοψηφία και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να μη χάσει και άλλα ο λαός, να μη τα χάσει όλα. Να διεκδικήσει έστω και κάτι να κερδίσει για να οργανώσει με εμπιστοσύνη την αντεπίθεσή του.

ΣΕΛ.  6  -  9

Ο «Ριζοσπάστης» της Κυριακής θα κυκλοφορήσει Σάββατο 5 του Μάη


Δηλώσεις συστράτευσης με το ΚΚΕ στην εκλογική μάχη

ΣΕΛ.  12   -   13
Σήμερα συνέντευξη της Αλέκας Παπαρήγα στην τηλεόραση του «902»

ΣΕΛ.  3


Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org