Τετάρτη 2 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ
Εμπιστεύσου το ΚΚΕ

Την ώρα της κάλπης κάθε άνθρωπος του μόχθου οφείλει να στρέψει το βλέμμα του στην επόμενη μέρα, στην πραγματικότητα που θα αντιμετωπίσει ο ίδιος και η οικογένειά του και στο πώς με την ψήφο του μπορεί να την αντιπαλέψει από καλύτερες θέσεις, με την ελπίδα και το ηθικό αναπτερωμένο. Στις 7 του Μάη στην Ελλάδα θα εξακολουθούν να κυριαρχούν τα μονοπώλια και να υποβάλλουν στους πολιτικούς τους εκπροσώπους μέτρα που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τα συμφέροντά τους. Την ίδια μέρα θα δρομολογηθούν νέα μέτρα κλοπής απ' τις τσέπες του λαού 11,5 τουλάχιστον δισ. ευρώ. Η ΕΕ θα είναι εκεί, το ίδιο και η φιλομονοπωλιακή της στρατηγική, δεσμευτική για κάθε χώρα - μέλος που άλλωστε την έχει συνυπογράψει, η οποία διασφαλίζει στους καπιταλιστές όσο το δυνατόν φτηνότερη εργατική δύναμη. Η φτώχεια, η ανεργία, η φορολεηλασία θα είναι όλα πανταχού παρόντα την επόμενη μέρα των εκλογών.

Απ' τα κόμματα που διεκδικούν την ψήφο του λαού, τα μισά -ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ., ΔΗ.ΣΥ.- ήδη δηλώνουν καθαρά ότι θα υλοποιήσουν μέχρι κεραίας τα μέτρα που θα τον ισοπεδώσουν πλήρως, εκβιάζοντάς τον μάλιστα με κίβδηλα τρομοκρατικά διλήμματα. Τα άλλα μισά -ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜ.ΑΡ., «Ανεξάρτητοι Ελληνες» κ.ά.- του καλλιεργούν μεθοδικά, συστηματικά αυταπάτες ότι μπορούν να εφαρμόσουν φιλολαϊκή πολιτική εντός του πλαισίου που ορίζει η ευρωενωσιακή λυκοσυμμαχία και η στρατηγική της υπέρ των μονοπωλίων. Στρατηγική που έχει φέρει όλα τα κράτη - μέλη της, με ή χωρίς μνημόνια, να επιβάλλουν σαρωτικά αντιλαϊκά μέτρα.

Το μοναδικό Κόμμα που λέει στο λαό την αλήθεια είναι το ΚΚΕ. Αποκαλύπτοντας τη λαϊκή εξαπάτηση των άλλων, ιδιαίτερα των «αντιμνημονιακών», καθαρά και ξάστερα λέει στο λαό ότι στις 6 του Μάη πρέπει με την ψήφο του να «ξεκλειδώσει» τη δυνατότητα, την επόμενη μέρα από καλύτερες θέσεις να αντιπαλέψει τα χειρότερα που έρχονται, να εμποδιστούν αντιλαϊκά μέτρα, να αποσπαστούν κατακτήσεις, κάνοντας ένα βήμα στην κατεύθυνση ενός άλλου δρόμου ανάπτυξης που στο κέντρο του θα έχει τις δικές του και μόνο ανάγκες. Κι αυτό επιτυγχάνεται με ισχυρό ΚΚΕ, που θα μεταγγίσει τη δύναμη που θα του δώσει ο λαός στο εργατικό λαϊκό κίνημα.

Το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που ο λαός μπορεί σήμερα να εμπιστευτεί και να επιβραβεύσει στην κάλπη τη σταθερότητά του, τη συνέπειά του στις θέσεις του, το γεγονός ότι επιβεβαιώθηκαν μία προς μία οι προβλέψεις του. Είναι κόμμα δοκιμασμένο στους αγώνες, διατεθειμένο να μπει μπροστά στους νέους που θα ξεδιπλωθούν. Είναι το κόμμα που δεν πρόδωσε ποτέ το λαό και τα συμφέροντά του, ούτε ποτέ του καλλιέργησε φρούδες ελπίδες και αυταπάτες. Είναι το Κόμμα που του λέει ότι η ψήφος του είναι κρίσιμη γιατί απ' αυτήν θα κριθεί αν θα είναι ετοιμοπόλεμος την επομένη των εκλογών, να αποκρούσει την επίθεση που θα δεχτεί και να προετοιμάσει την αντεπίθεσή του. 'Η αν θα μπει στην περιδίνηση των αυταπατών και θα χάσει πολύτιμο χρόνο, πολυτέλεια που δε διαθέτει. Είναι το Κόμμα που την επομένη των εκλογών θα είναι δίπλα του, στήριγμά του. Στο χέρι του λαού είναι να είναι ισχυρό. Την Κυριακή ας δώσει δύναμη στη δύναμή του, με ισχυρό ΚΚΕ.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ