Τετάρτη 2 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012
ΔΗΣΥ
Ετοιμη να κυβερνήσει με ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

Τον ρόλο καταλύτη, προκειμένου μετεκλογικά να επιταχυνθούν τα αντιλαϊκά μέτρα και η αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού διεκδικεί η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντ. Μπακογιάννη, όπως φάνηκε από όσα είπε στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που έδωσε τη Δευτέρα, όπου δήλωσε πρόθυμη να πάρει μέρος σε μια συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Με την ίδια αφορμή, επανέλαβε τις αντιδραστικές θέσεις του κόμματός της και κατά την προσφιλή της τακτική δεν παρέλειψε να επιτεθεί στο ΚΚΕ και το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Μεταξύ άλλων, η Ντ. Μπακογιάννη τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ των απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων, λέγοντας ότι το κράτος πρέπει να ασχολείται μόνο με τη δημόσια τάξη και ασφάλεια, την Υγεία και την Παιδεία και κάθε άλλη δραστηριότητα να περάσει στον ιδιωτικό τομέα, όπως επίσης, οι κρατικοί υπάλληλοι των διάφορων δημόσιων οργανισμών να περάσουν και αυτοί στον ιδιωτικό τομέα και μέσα από «αξιολόγηση» να μειωθεί ο αριθμός τους.

Η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» επιχείρησε ακόμα να πείσει ότι το κόμμα της είναι το «υπεύθυνο» να διαχειριστεί τα συμφέροντα των μονοπωλίων και για να το αποδείξει επιτέθηκε στο ΚΚΕ, λέγοντας ότι «το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να λέει ότι εγώ θα αντιταχθώ σε οτιδήποτε είναι μεταρρύθμιση, θα βάζω το ΠΑΜΕ να κλείνει επιχειρήσεις, να κλείνει πλοία, να σταματάει δουλειές»!


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ