Τετάρτη 2 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012
Γιώργος Φιλιππάκης

Δημοσιογράφος, μέλος της επιτροπής αγώνα των εργαζόμενων στο ALTER, μέλος του ΔΣ του ΣΦΕΑ, μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ

Οι εκλογές της 6ης Μάη αποτελούν μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Οχι για το αν θα λύσουν οι εκλογές τα προβλήματα των εργαζόμενων και των λαϊκών στρωμάτων, αλλά για να βγει ο λαός πιο δυνατός και με τους αγώνες του να αποκρούσει τα χειρότερα που έρχονται. Για να μην ηττηθεί και να ανοίξει το δρόμο για γενικότερες αλλαγές.

Στις εκλογές αυτές οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα πρέπει να κάνουν το καθοριστικό βήμα. Να τολμήσουν να ενισχύσουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ, το μοναδικό Κόμμα που ποτέ δεν τους απέκρυψε την αλήθεια με στόχο να τους ξεγελάσει και να αποσπάσει την ψήφο τους. Να μην υποκύψουν ξανά στα εκφοβιστικά και εκβιαστικά διλήμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Να μείνουν αδιάφοροι στα αυτοαποκαλούμενα αριστερά κόμματα, τα οποία με τις προσκλήσεις για δήθεν συμμαχίες και συνεργασίες εξαπατούν, με στόχο να υφαρπάξουν ψήφους.

Από τα χρόνια της δικτατορίας μέχρι σήμερα δίνουμε έναν ασταμάτητο αγώνα, με το ΚΚΕ για πραγματική προκοπή του τόπου. Σαν εργαζόμενος δημοσιογράφος χρόνια ολόκληρα βιώνω τη στυγνή εκμετάλλευση των εργαζομένων από το σύστημα, αλλά και τη διαστρέβλωση των ειδήσεων που δε συμφέρουν το σύστημα. Στο κάλεσμα του ΚΚΕ για συστράτευση, αποδέχτηκα την πρόσκληση χωρίς τον παραμικρό δισταγμό. Αλλωστε, το ΚΚΕ, το Κόμμα των εργαζομένων, είναι το μοναδικό κόμμα που αποδεδειγμένα στέκεται μπροστά στους αγώνες, χωρίς φόβο, ηττοπάθεια ή καιροσκοπισμό. Είναι η στιγμή που ο κάθε εργαζόμενος πρέπει να τολμήσει δυναμικά, για τη λαϊκή εξουσία, τη λαϊκή οικονομία, να γίνει αφέντης στον τόπο του και στον πλούτο που παράγει.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ