Κυριακή 18 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αντιπολεμικές εκδηλώσεις

- Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά πραγματοποιεί την Τετάρτη, 21/2, στις 12 το μεσημέρι, σύσκεψη στα γραφεία του, στην οποία καλεί μαζικούς φορείς, επαγγελματικές ενώσεις, συνδικαλιστικές οργανώσεις κ.ά., προκειμένου να συζητήσουν και να προγραμματίσουν τη «σθεναρή αντίσταση ενάντια στο έγκλημα που συντελέστηκε και συντελείται από το ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, με τρομακτικές οικονομικές και οικολογικές συνέπειες.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς και μαζικοί φορείς της πόλης διοργανώνουν συζήτηση για το «σύνδρομο των Βαλκανίων» και τις επιπτώσεις στους λαούς και το περιβάλλον από τις ΝΑΤΟικές βόμβες, στις 21/2, στο δημαρχείο της πόλης, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον χημικό, διευθυντή του «Δημοκρίτου», Ν. Κατσαρό.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Δάφνης και ο Σύλλογος Γυναικών καλούν στην εκδήλωση - συζήτηση, που διοργανώνουν, στα ΚΑΠΗ Δήμου Δάφνης, οδός Αλεξάνδρας και Βύρωνος, την Τετάρτη, 21/2, στις 18.30, με θέμα: «Βαλκάνια, παρόν και μέλλον». Θα μιλήσουν οι Μ. Σοφικίτης ταξίαρχος ε.α., Αρβανίτη Σωτηροπούλου πυρηνικός ιατρός, Ν. Φωτιάδης καθηγητής ΑΕΙ και αντιπρόεδρος ΕΕΔΥΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ