Παρασκευή 20 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Γελοιότητες που δεν κρύβουν το ρόλο τους

Μοχθούν και ιδρώνουν οι του ΛΑ.Ο.Σ. να πείσουν το λαό ότι είναι ανιδιοτελείς σωτήρες της χώρας, που τους χρωστάμε και χάρη για το «έργο» που μας προσφέρουν. Στο πλαίσιο αυτής τους της προσπάθειας ο Κ. Αϊβαλιώτης δήλωσε χτες στο ρ/σ «Κανάλι 1»: «Ναι αλλά αναλάβαμε ένα μέρος της ευθύνης λεβέντικα και αντρίκια χωρίς να μας αναλογεί. Η Αριστερά, για να σας τα πω και όπως είναι τα πράγματα έχει συγκυβερνήσει επί ένα χρόνο και με τη ΝΔ σόλο, εννοώ οι δυο τους, και με το ΠΑΣΟΚ συγκυβέρνησε στην κυβέρνηση Ζολώτα. Για να μην τρελαθούμε, και αν θυμάστε, κόντεψε εκείνη την εποχή να τα τινάξει η ελληνική οικονομία. Θυμάστε τι μπάχαλο παρέλαβε ο Μητσοτάκης το '90 και πόσο κόπο προσπάθησε να κάνει πέντε πράγματα, αν και τα έκανε με τρόπο άκομψο. Αυτά κρίθηκαν από την ιστορία. Τα λέω αυτά για να μη νομίζει η Αριστερά ότι έχει την παρθενογένεση»...

Ο,τι του φανεί του λωλοστεφανή! Αλήθεια, πιστεύουν ότι με κάτι τέτοιες φαιδρότητες θα παραγράψουν τις ευθύνες τους για το γεγονός ότι έφεραν το λαό στο χείλος της αβύσσου, για το ότι μοχθούν όχι για να σώσουν τη χώρα αλλά τα παράσιτα τους κεφαλαιοκράτες; Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν με τις γελοιότητες που εκστομίζουν; Ο λαός ξέρει καλά ότι πληρώνει τα σπασμένα μιας πολιτικής δεκαετιών, την οποία στήριξε ο ΛΑ.Ο.Σ., ο πρόεδρος του οποίου και τα στελέχη του δεν προέκυψαν από παρθενογένεση, κομμάτι του συστήματος ήταν και πριν συγκροτηθούν στην αγέλη του ΛΑ.Ο.Σ. Μιας πολιτικής που τα έδωσε όλα στο κεφάλαιο και στο λαό μόνο βάσανα.

Οι άνθρωποι του μόχθου θυμούνται ποιοι πάλεψαν για τα δίκια τους και τα συμφέροντά τους. Ξέρουν ότι αν δεν υπήρχε το ΚΚΕ πολύ νωρίτερα θα είχαν απωλέσει τα πάντα. Αν δεν υπήρχε σήμερα, η αποστολή των πολιτικών εκπροσώπων του κεφαλαίου θα ήταν πολύ πιο εύκολη. Τους χαλάει τα σχέδια και γι' αυτό λυσσάνε. Αλλά δε θα τους περάσει. Ο λαός θα έχει τον τελευταίο λόγο και θα τον πει μαζί με το κόμμα του, το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ