Σάββατο 12 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Πόλεμος» να φύγει η κυβέρνηση μια ώρα γρηγορότερα

Δηλώσεις της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για την κυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ.- ΕΕ - κεφαλαίου

Η κυβέρνηση της τρικομματικής συμμαχίας έχει έναν αποκλειστικά εντολοδόχο: Την Κομισιόν και τις δυνάμεις βεβαίως του κεφαλαίου στην Ελλάδα. Συγκροτήθηκε με έναν και μοναδικό σκοπό. Μέσα σε όσο γίνεται λιγότερο χρονικό διάστημα, ως ένα βαθμό και απροσδιόριστο, να μετατρέψει τη ζωή του λαού σε κόλαση και να φιμώσει το λαό για να δεχτεί αδιαμαρτύρητα τα νέα χειρότερα μέτρα. Δηλώνουμε με βεβαιότητα: Δεν θα περάσουν όλοι αυτοί οι στόχοι. Επιπλέον υπογραμμίζουμε ότι αυτή η τρικομματική κυβέρνηση δεν πρόκειται να αναστείλει ούτε τις συνέπειες και τα προβλήματα της διαδικασίας πτώχευσης ούτε να αποτρέψει την ανεξέλεγκτη πτώχευση αν αυτή συμβεί.

Σημειώνουμε και το εξής πράγμα: Η συμμετοχή του ΛΑ.Ο.Σ. στην κυβέρνηση αναμφισβήτητα είναι η αποζημίωση του ΠΑΣΟΚ για το βρώμικο έργο που έπαιξε όλα αυτά τα χρόνια ο ΛΑ.Ο.Σ. και ιδιαίτερα η ηγεσία του απέναντι στο εργατικό λαϊκό κίνημα, με την προβοκάτσια, τον αντικομμουνισμό, με την κρατική καταστολή, απέναντι συνολικά στα συμφέροντα των εργαζομένων και των μεταναστών. Η ΝΔ αυτή τη στιγμή καθίσταται συνυπεύθυνη για το ανακάτεμα στην κυβέρνηση ενός τέτοιου τύπου κόμματος.

Η κυβέρνηση αυτή είναι απαράδεκτη. Απαράδεκτη κυριολεκτικά. Και είμαστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να νομιμοποιηθεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού, το δε έργο της πραγματικά, όσο κρατήσει αυτό, θα περάσει σε μαύρες σελίδες στην Ιστορία. Εμείς επαναλαμβάνουμε αυτό που είπαμε μετεκλογικά, λίγες μέρες αφού αναδείχτηκε το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση το 2009. Πόλεμος στον πόλεμο. Ούτε ένα λεπτό ο λαός δεν πρέπει να εφησυχάσει. Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει μια ώρα γρηγορότερα.


ΣΕΛ.  3,   6  -  7

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ