Παρασκευή 2 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκλεισε η Δ. Αεροπαγίτου

Διακόπηκε από χτες η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Διονυσίου Αεροπαγίτου και στις δύο κατευθύνσεις, από το ύψος της οδού Μακρυγιάννη έως και τη λεωφόρο Αμαλίας, λόγω των έργων πεζοδρόμησης. Αυτό σημαίνει ότι η χρήση αυτού του κομματιού από οποιοδήποτε τροχοφόρο είναι αδύνατη. Μετά την ολοκλήρωση των έργων - που προβλέπεται να γίνει μετά από τρεις μήνες - η οδός θα χρησιμοποιείται μόνο από μέσα μαζικής μεταφοράς, τα οποία θα κινούνται σε ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διαμορφώνεται ως εξής: Για όσους κινούνται από τη λεωφόρο Αμαλίας προς Κουκάκι η διαδρομή είναι Λ. Αμαλίας - Λ. Συγγρού - οδός Χατζηχρήστου - οδός Βεΐκου.

Από Κουκάκι προς λεωφόρο Συγγρού η διαδρομή είναι οδός Δημητρακοπούλου - οδός Πετμεζά - Λ. Συγγρού - Λ. Αμαλίας. Επικουρικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η οδός Ζίννη.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας έχουν τοποθετηθεί σημάνσεις επί της Λ. Συγγρού, από το ύψος της οδού Λιάκου έως την οδό Ζίννη. Πάντως οι οδηγοί ας θυμούνται πως ανάλογες παρεμβάσεις είχαν γίνει και κατά τη διάρκεια της κατασκευής του Μετρό στην οδό Μακρυγιάννη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ