Τετάρτη 25 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΕΔΥΕ
Σάββατο και Κυριακή το 16ο Συνέδριο

Στις 29 Μάη θα γίνει και η 28η Παμπελοποννησιακή Πορεία Ειρήνης

Ολοκληρώνονται οι προσυνεδριακές διαδικασίες των τοπικών Επιτροπών Ειρήνης ενόψει του 16ου Συνεδρίου της ΕΕΔΥΕ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μάη στην Αθήνα στο κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Προπύλαια). Κεντρικό σύνθημα του συνεδρίου, «Κίνημα Ειρήνης δυνατό ενάντια στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό για τη φιλία και την αλληλεγγύη των λαών». Τις προηγούμενες μέρες έγιναν εκδηλώσεις και γενικές συνελεύσεις από Επιτροπές Ειρήνης σε όλη τη χώρα για την εκλογή αντιπροσώπων στο συνέδριο. Αύριο Πέμπτη, γενική συνέλευση διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας.

Την Κυριακή στις 29 Μάη θα γίνει και η 28η Παμπελοποννησιακή Πορεία Ειρήνης, στην Τρίπολη και την Κερασίτσα, γενέτειρα του αγωνιστή της ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη, την οποία διοργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου της ΕΕΔΥΕ. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

-- Στις 10.30 π.μ., συγκέντρωση και κεντρική ομιλία στην πλ. Αγ. Βασιλείου στην Τρίπολη. Θα ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Τρίπολης με κατάληξη στο υποκατάστημα του ΙΚΑ.

-- Στη 1 μ.μ., κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη στην Κερασίτσα.

-- Στις 2.30 μ.μ. μουσική εκδήλωση - λαϊκό γλέντι στην παλαιά Επισκοπή Τεγέας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ