Τρίτη 2 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
«Λαϊκή Συσπείρωση» για να κάνουμε άλμα μπροστά!

Σε προεκλογική συγκέντρωση στη Βέροια μίλησε χτες ο Θ. Κωνσταντινίδης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Συγκεντρώσεις σε Κιλκίς, Πρόχωμα και Νέο Παντελεήμονα

«Μια βδομάδα έμεινε για τις εκλογές. Να μην αφήσουμε ώρα να πάει χαμένη. Με το ψηφοδέλτιο σε κάθε λαϊκό σπίτι, μέχρι την τελευταία στιγμή. Γνωρίζουμε πολύ καλά τις πιέσεις και τα ταξίματα που τρέχουν ήδη από τους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Να στηρίξουμε κάθε άνθρωπο που σκέφτεται, που προβληματίζεται, που έχει οργιστεί και αγανακτήσει όλο το προηγούμενο διάστημα, που είναι έτοιμος να κάνει το βήμα στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης". Να μη μείνει το βήμα μετέωρο, να μη διστάσει. Στις 7 και στις 14 Νοέμβρη "Λαϊκή Συσπείρωση"! Για να κάνουμε ένα βήμα μπρος!»

Με αυτό το κάλεσμα απευθύνθηκε ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στη χτεσινή προεκλογική συγκέντρωση στη Βέροια. Στη συγκέντρωση χαιρέτισε και η υποψήφια δήμαρχος της πόλης, Ιωάννα Σοφρόνωφ.

«Εγινε πια ξεκάθαρο πώς θα χρησιμοποιηθεί απ' τον καθένα η λαϊκή ψήφος», υπογράμμισε ο Θ. Κωνσταντινίδης. Και συνέχισε: «Οσο πιο ισχυροί αισθάνονται ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τόσο θα προχωρούν ακάθεκτοι την επίθεσή τους. Οι εκλογές της 7ης Νοέμβρη είναι μια μάχη που πρέπει να προκαλέσει ρήγματα, να μετρηθούν βήματα στην αλλαγή του συσχετισμού υπέρ των λαϊκών συμφερόντων, να τους κάνουμε να μην αισθάνονται σίγουροι στις καρέκλες τους».

Από τη συγκέντρωση στη Βέροια
Από τη συγκέντρωση στη Βέροια
Στη συνέχεια, επισήμανε: «Για όλα ψηφίζουμε, για τη "Λαϊκή Συσπείρωση" δεν υπάρχουν "μεγάλα και μικρά" προβλήματα. Υπάρχουν τα προβλήματα των λαϊκών στρωμάτων και τα προβλήματα των κεφαλαιοκρατών. Ολα μαζί δε λύνονται. Και κανείς δεν "είναι με όλους". Η "Λαϊκή Συσπείρωση" είναι με το λαό ενάντια στα μονοπώλια».

Τις προηγούμενες μέρες, έγιναν συγκεντρώσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης», σε Κιλκίς, το Σάββατο, και σε Πρόχωμα Θεσσαλονίκης και Νέο Παντελεήμονα, την Κυριακή, με ομιλητή τον Θεοδόση Κωνσταντινίδη. Εκεί, μίλησαν και οι υποψήφιοι δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Στο Κιλκίς, ομιλητής ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Φαχουρίδης, στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης ο Σάββας Μωϋσίδης, υποψήφιος δήμαρχος Χαλκηδόνας και στο Νέο Παντελεήμονα η Κατερίνα Κουρίτα υποψήφια δήμαρχος Δίου - Ολύμπου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ