Τρίτη 2 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Να εισπράξουν το λογαριασμό στην κάλπη

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και οι υποψήφιοί της να εισπράξουν το «λογαριασμό» στην κάλπη, με ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Αυτό το κάλεσμα απευθύνει η ΝΕ Κοζάνης του ΚΚΕ, με αφορμή την παρουσία του Γ. Παπανδρέου στην Περιφερειακή Σύσκεψη του ΙΣΤΑΜΕ, την Κυριακή στην Κοζάνη, με θέμα την «ανάπτυξη» στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Στην ανακοίνωσή της, η ΝΕ Κοζάνης σημειώνει μεταξύ άλλων:

«Τη Δυτική Μακεδονία των δεκάδων χιλιάδων καταγεγραμμένων ανέργων, των χιλιάδων άνεργων που δεν έχουν καταγραφεί και των χιλιάδων "ημιάνεργων" που δουλεύουν περιστασιακά (...) των νέων σταθμών διοδίων με πανάκριβο και συνεχώς αυξανόμενο αντίτιμο - "χαράτσι", των ορεινών όγκων, του ορυκτού πλούτου, όπως ο λιγνίτης, που παραδίνονται σε μεγαλοεπιχειρηματίες για κερδοσκοπική εκμετάλλευση (...) επισκέφτηκε ο κ. πρωθυπουργός με το μισό υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί με ...καραβιές υπουργών, υφυπουργών, κυβερνητικών παραγόντων, επισήμων, παρακοιμώμενων και σφουγγοκωλάριων να στρέψει την προσοχή του λαού της Δυτικής Μακεδονίας σε προεκλογικές φιέστες και να συσπειρώσει το κόμμα του, προκειμένου να περιορίσει τη μαζική εκλογική καταδίκη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και των εκλεκτών της σε δήμους και Περιφέρεια.

Ας είναι σίγουροι, όμως, πως παρά τα εκφοβιστικά διλήμματα και τις απειλές του πρωθυπουργού, παρά μέγεθος του περιφερόμενου θιάσου, δε θα καταφέρουν να γλιτώσουν από τη μαζική εκλογική καταδίκη των υποψήφιων που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, με την ταυτόχρονη ενίσχυση των ψηφοδελτίων της "Λαϊκής Συσπείρωσης"».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ