Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
36ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ
Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τη γιορτή της νεολαίας

Τελευταίες μέρες συμμετοχής στο λαϊκό αγώνα δρόμου, που θα αποτελέσει μια πραγματική αθλητική γιορτή

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το κεντρικό τριήμερο εκδηλώσεων του 36ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που θα πραγματοποιηθεί στις 16, 17 και 18 Σεπτέμβρη, στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» στο Ιλιον. Η ανταπόκριση που βρίσκει το Φεστιβάλ στη νεολαία, επιβεβαιώνεται από τις εξορμήσεις που κάνει η ΚΝΕ όλο αυτό το διάστημα, από τη διακίνηση των κουπονιών ενίσχυσής του, αλλά και από την απήχηση που έχουν μια σειρά πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, όπως είναι ο λαϊκός αγώνας δρόμου που διοργανώνεται φέτος με θέμα ενάντια στα ναρκωτικά και τη ναρκω-κουλτούρα.

Θυμίζουμε ότι ο λαϊκός αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων, που θα διατρέξει τις δυτικές συνοικίες, θα γίνει το Σάββατο 18 Σεπτέμβρη, με αφετηρία στις 11.30 το πρωί από την κεντρική πλατεία Ιλίου (πλατεία Ελευθερίας). Θα διατρέξει το Ιλιον, τους Αγίους Αναργύρους και το πάρκο «Αντ. Τρίτση». Λίγες μέρες έμειναν ακόμα για δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθύνονται στις οργανώσεις της ΚΝΕ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση kne@kne.gr και στο τηλέφωνο 6987706814.

Αυτή την πρωτοβουλία της ΚΝΕ, να εντάξει στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ μια αθλητική δραστηριότητα με ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, ενισχύουν με δηλώσεις στήριξης στον σημερινό «Ρ» άλλοι τρεις αθλητές.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ