Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
36ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ
Σε άλλες πόλεις
Σήμερα, Παρασκευή

Κομοτηνή, στην παλιά Νομική, έναρξη 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Νίκος Βαργεμίδης, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Αλεξανδρούπολη, στο πάρκο Ακαδημίας, έναρξη 7.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Χρήστος Τρέλλης, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Βέροια, στην Πλατεία Δημαρχείου, έναρξη 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Πύργος, στο πάρκο ΣΠΚ, έναρξη 8.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κεφαλονιά. Θα μιλήσει ο Θόδωρος Γουλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ηγουμενίτσα, στην πλατεία δημαρχείου, έναρξη 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Κώστας Κωτσαντής, μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Λιβαδειά, στην «Κρύα», έναρξη 8.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Γκικόπουλος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Αύριο, Σάββατο

Κόρινθος. Θα μιλήσει ο Νίκος Γόντικας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ζάκυνθος, στην πλαζ του ΕΟΤ, έναρξη 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Θόδωρος Γουλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Καρδίτσα, στο «Παυσίλυπο». Θα μιλήσει ο Γιάννης Χώτος, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σαββατοκύριακο, 11 - 12 Σεπτέμβρη

Κέρκυρα, στην Πάνω Πλατεία, έναρξη 8 μ.μ. Τη δεύτερη μέρα στις 10 μ.μ., θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Την Κυριακή, 12 Σεπτέμβρη

Τρίκαλα, στο «Μύλο Ματσόπουλου». Θα μιλήσει ο Γιώργος Χαρίτος, μέλος της ΚΕ και γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Φλώρινα, στο νέο Πάρκο, έναρξη 6 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιάννης Παντελίδης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Τη Δευτέρα, 13 Σεπτέμβρη

Πτολεμαΐδα, στην κεντρική πλατεία, έναρξη 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας.

Την Παρασκευή, 17 Σεπτέμβρη

Γρεβενά, στην κεντρική πλατεία, έναρξη 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Μιχάλης Καραμπατζιάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ