Πέμπτη 4 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ: «Η κυβέρνηση οφείλει να αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν πάει τσάμπα ο κόπος (...) Οτι δεν θα πληρώσει για άλλη μια φορά το "κορόιδο" (...) κι ότι τελικά κάποια στιγμή αυτή η προσπάθεια θα δικαιωθεί» (από άρθρο στα ΝΕΑ).

ΟΥΤΕ ΜΕ «ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ» ΣΤΗΡΙΞΗ: «Οδηγήθηκε αναπόφευκτα η κυβέρνηση στην οδυνηρή απόφαση, να πάρει πρόσθετα σκληρά μέτρα (...) τα χειρότερα είναι η χρεοκοπία και για να την αποφύγει η χώρα (...) "βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου" (...) σημαίνει ότι πρέπει να επιστρατευθούν σ' αυτόν τον πόλεμο οι πάντες» (από το κύριο άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ: «Οι Ελληνες πολίτες πρέπει να πεισθούν πως αυτή η μάχη είναι μια εθνική υπόθεση (...) ειδάλλως ελλοχεύει ο κίνδυνος μιας μείζονος κοινωνικής αναταραχής που θα θέσει σε κίνδυνο την ανάπτυξη και συνοχή της χώρας» (από το κύριο άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ: «Τις γενναίες αποφάσεις, για τις οποίες μίλησε ο Γ. Παπανδρέου, ας τις πάρει σε βάρος αυτών που λήστεψαν και ληστεύουν το λαό, των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, των τραπεζιτών, των εφοπλιστών, των βιομηχάνων. Αλλά επειδή αυτών τα συμφέροντα υπηρετεί η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, παίρνει άγρια μέτρα σε βάρος των θυμάτων, των εργαζομένων, χρησιμοποιώντας τεράστια ψέματα και τεχνάσματα για να τα δικαιολογήσει. Πρόκειται για αποφάσεις που έχουν παρθεί προτού να γίνει το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση. Οι κατευθύνσεις τους υπήρχαν και στο πρόγραμμά του. Ολοι στους δρόμους. Γενικός ξεσηκωμός για να μην περάσουν τα βάρβαρα μέτρα κυβέρνησης και ΕΕ, που υποστηρίζουν η ΝΔ και ο ΛΑ.Ο.Σ.» (το σχόλιο του ΚΚΕ στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ