Τετάρτη 29 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συμμορία ανηλίκων

Με τις κατηγορίες της ληστείας και της σύστασης συμμορίας παραπέμφθηκαν χτες στον εισαγγελέα οκτώ ανήλικοι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες, που είναι ηλικίας 15-16 χρόνων, την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα επιτέθηκαν σε δυο ανήλικους 15 και 13 χρόνων στη συμβολή των οδών Μ. Βόδα και Διδύμου στην Αθήνα και με τη βία τούς πήραν δυο χιλιάδες δραχμές, ένα δερμάτινο περιλαίμιο κι ένα καπέλο.

Δυο από τους δράστες, ο Αλβανός Λ.Σ., 15 χρόνων και ο Ελληνας Κ.Μ., 15 χρόνων πιάστηκαν την ίδια μέρα από αστυνομικούς. Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας και στη συνέχεια στην Ασφάλεια Αττικής, όπου κατά τη διάρκεια της εξέτασης παραδεχτήκανε την πράξη τους και κατονόμασαν τους συνεργούς τους. Από αυτούς οι τέσσερις ήταν Αλβανοί και οι δυο Ελληνες. Οι τελευταίοι συνελήφθησαν χτες τα ξημερώματα. Οι δράστες στο παρελθόν έχουν απασχολήσει το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας, λόγω της παραβατικής τους συμπεριφοράς.

Επίσης, χτες μετά από αιφνιδιαστικούς ελέγχους της Ασφάλειας σε καφενεία-μπαρμπουτιέρες της Αθήνας (Κολωνός), του Ελληνικού και του Κορυδαλλού, πιάστηκαν 34 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας, που αφορά τα τυχερά παίγνια και κατασχέθηκαν έξι εκατομμύρια δραχμές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ