Τετάρτη 9 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΑΠΕΡΓΙΑ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
ΣΕΒ -ΓΣΕΕ
Αντάμα ικανοποιημένοι

«Εκφράζω την πεποίθηση ότι τούτη τη φορά θα αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων, καθώς και την αισιοδοξία ότι θα πετύχουμε» δήλωσε, χτες, μετά τη δεύτερη συνεδρίαση του διαλόγου - «απάτη» ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων, Δημήτρης Δασκαλόπουλος. Πλήρως ικανοποιημένος για τις καθ' όλα αντιασφαλιστικές κατευθύνσεις που έθεσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν μπορούσε παρά να τονίσει: «Τέθηκε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο κατευθύνσεων για την επίλυση του ασφαλιστικού».

Το ίδιο ικανοποιημένος εμφανίστηκε και ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γ. Παναγόπουλος λέγοντας μετά τη συνάντηση: «Τέθηκαν ζητήματα που είναι συμβατά με αυτά που ως ΓΣΕΕ εμείς είχαμε παρουσιάσει». Εδωσε το στίγμα με βάση το οποίο θα κινηθεί η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ για να φρενάρει τις αγωνιστικές τους αντιδράσεις, ισχυριζόμενος ότι «αυτός ο διάλογος θα είναι σε υψηλό επιστημονικό επίπεδο».

«Στο τέλος αυτό που θα κριθεί είναι η νομοθετική πρωτοβουλία που με ευθύνη της θα αναλάβει η κυβέρνηση. Επί αυτής της πρωτοβουλίας θα πρέπει να πάρει υπόψη το διάλογο και ό,τι προτάσεις παρουσιαστούν εμείς τότε θα είμαστε έτοιμοι και να διαπραγματευτούμε και να τοποθετηθούμε» επισήμανε, προσπαθώντας να κρατήσει τους εργαζόμενους σε στάση αναμονής μέχρι να ολοκληρωθεί ο διάλογος - «απάτη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ