Κυριακή 29 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καμιά αναμονή

Καθημερινά οι ταξικές συνδικαλιστικές οργανώσεις αναλαμβάνουν η μία μετά την άλλη το μερίδιο που τους αναλογεί στην οργάνωση της πάλης ενάντια στην αντεργατική ομοβροντία. Αποφάσεις για συμμετοχή στην απεργία στις 17 Δεκέμβρη έχουν ήδη πάρει η Ομοσπονδία Εργαζομένων Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, η Ομοσπονδία Εργαζομένων Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος Ελλάδας, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας, το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, η ΠΕΜΕΝ, ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού και Ξενοδοχείων Αττικής, το Σωματείο Γυμναστών - Προπονητών Αττικής. Η συμμετοχή στην απεργία είναι ένα από τα ζητήματα που θα συζητήσει σήμερα η Γενική Συνέλευση της Πανελλαδικής Ενωσης Λιθογράφων, στις 10 π.μ., στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής (Κλεισθένους 15, 7ος όροφος πλατεία Εθνικής Αντίστασης - πρώην Κοτζιά), ενώ για το ίδιο θέμα συνεδριάζει αύριο και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας.

Επιπλέον για την καλύτερη προετοιμασία της μάχης:

  • Μεθαύριο Τρίτη 1/12, στις 6.30 μ.μ., το Συνδικάτο Εργαζομένων Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Νομού Αττικής πραγματοποιεί ανοιχτό Διοικητικό Συμβούλιο μαζί με τα Διοικητικά Συμβούλια των επιχειρησιακών σωματείων.
  • Επίσης μεθαύριο σε σύσκεψη για την οργάνωση της απεργίας καλεί στις 6 μ.μ., το Εργατικό Κέντρο Νάουσας στην αίθουσά του.
  • Την Τετάρτη 2/12 σύσκεψη διοργανώνει η Γραμματεία Καβάλας του ΠΑΜΕ στις 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας».
  • Την Παρασκευή 4/12 το Εργατικό Κέντρο Λάρισας διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Ασφαλιστικό και η θέση των εργαζομένων», στις 5 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ