Κυριακή 29 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συζητήσεις για το Σοσιαλισμό

Εκδηλώσεις με θέμα την προσφορά και την αναγκαιότητα του Σοσιαλισμού διοργανώνουν τις επόμενες μέρες οι κλαδικές Οργανώσεις της ΚΟΑ του ΚΚΕ, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ και άλλες Κομματικές Οργανώσεις. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

-- Σήμερα Κυριακή 29/11, στις 11 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» (Δημαρχείου 17, Αιγάλεω), οι Κομματικές Οργανώσεις Αιγάλεω διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Η αλήθεια για το τείχος του Βερολίνου. Σοσιαλισμός - Η απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα». Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 30/11, στην Καλαμάτα, στις 8 μ.μ., στο Αμφιθέατρο Φιλαρμονικής Καλαμάτας, με ομιλήτρια την Αλεξάνδρα Λαμπροκωστοπούλου, μέλος του ΣΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

-- Την Τετάρτη 2 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., στο Βόλο, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ, η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Η προγραμματική πρόταση του ΚΚΕ για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση στη χώρα μας». Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ